karesz6#32
És kimaradt az előző kommentből rohadtul igaz. Az emberek elképesztő hányada költ horribilis összegeket mindenféle vitaminokra. Nincs rá szükség. Egészségesen kell táplálkozni és kész. Láttam olyat aki több ezret költ jódtartalmú vitaminra és folyamatosan kilószám kér nátrium kloridot a patikában mert a gonosz cégek adalékanyagot adnak hozzá (jódot).
De ha őszinte akarok lenni nem is várom el tőlük hogy tudják. A világunk bonyolult lett. Túl sok minden "egyszerű" apróságot kéne megjegyezni ami egyre nehezebbé válik. Egy idős embertől egyszerűen nem várhatod el. Másrészről a placebóhatás elképesztően markáns. Vitatkoztam már olyan beteggel aki jött hogy 2 hónapig szedte majd elolvasta a betegtájékoztatót és a mellékhatásra rá volt írva hogy szédülés és ő azóta nem tud dolgozni annyira szédül. Adtam ugyan olyan hatóanyagot más néven azóta nem szédül. Én személy szerint ha kell valami mindíg azt viszem el a patikából ami már a raktárban van ezer éve és hatásbeli különbséget eddig nem tapasztaltam.(mondjuk ez az algopirin cataflam no-spa szintre korlátozódik esetleg antibiotikumok).