Kétlem hogy az itt fórumozók közül rendelkezik bárki is egy jól átfogott képpel a 19-21. századi technikai, illetve energetikai fejlesztések születéséről, illetve haláláról. (Itt most nem azt értem, hogy valaki egyetemen hallgatja és csont nélkül elhiszi amit a "történészeink" mondanak, hanem olyanokat akik maguk is járkáltak levéltárba, szabadalmi hivatalokba, interjúkat készítettek, stb...).
Amúgy szerintem förtelmes az a fekete-fehér hozzáállás hogy vagy "nincsen semmi összeesküvés mert amit olvasunk a hírekben az a SZÍN TISZTA IGAZSÁG!" (szerintem ez a naivabb felfogás...) VAGY "Mindenről az OLAJ, ill. Gyógyszerlobbi és/vagy a Banki világ tehet" (fogadjuk el hogy aki valamit megtehet, Valószínűbb hogy meg is teszi főleg ha az a saját kis körének az érdekeivel megegyezik...)
Ez a durva anti-konteo hozzáállás alapvetően azért alakult ki (legalábbis itt Magyarországon) mert Szkeptikus köreink úgy látják, hogy aki szerint az energia nem marad meg, annak minden egyéb szava is(!!!) színtiszta hazugság :D
Az atomlobby például létezik...én is tagja vagyok :D Igenis legyenek még erőművek itt Mo. -n (bár a legjobb egy reprocesszáló üzem lenne...), hisz nukleáris iparban szeretnék dolgozni!! :D