• MagyaR
    #36
    Látom te burokban élsz :D. Nézz már utána az eladási adatoknak. A pc egyre süllyed, a mobil készülékeké még mindig nő. Na akkor vajon melyik ágazatban van több pénz? Melyiket fejlesztik jobban? Melyikben látnak a befektetők nagyobb jövőt? Az utóbbi 10 évben melyik fejlődött többet? Hát a mobil piac. És ha ez a következő 10 évben is így lesz bizony ám beelőzik teljesítményben is már a pc-ket.

    Ezt nem azért mondom, mert hogy húúúú milyen mobilmániás lennék, hanem mert ezt a hülye is látja. Már pl. facebookon többet vannak mobil eszközön a felhasználók, mint asztali eszközökön. Az meg, hogy nem tudja megnyitni az oldalakat ehhh.... Ha 5-6 évvel korábbi eszközöd van lehet... De egyre több a responsive oldal, amiknek pont ez a lényege, hogy ha valaki mobilon nézi meg máshogy jelenik meg.

    A pc-s játékok eladására meg biztos van módozat, de nem minden esetben, illetve a legtöbben inkább megveszik újonnan, mert nem tartják megbízhatónak hiába az.

    Akár tetszik, akár nem a pc-k korszaka szépen lassan, de leáldozóban van. Mivel nem vagyunk egy gazdag ország, nyugaton ez biztos jóval gyorsabban lezajlik.