kékherceg#6
Nekem vegyesek az érzéseim. Nem érzem, hogy bármivel nehezebb lenne, mint a tavalyi mondjuk. A klasszikus versenyek, scenario-k iszonyat hangulatosak, nagyon jó érzés ilyen autókat vezetni, némelyik olyan, mint ha egy gokarttal versenyeznél. Viszont a PC-s verzióban csak a 80-as évek van benne, a 90-es éveket csak letölteni tudod a Steamről, amire nem egészen értem miért volt szükség, mert így a klasszikus módban kb. két vagy három versenypályán mehetsz végig. Xbox Controllert használtam egyébként, mint ha vmivel jobban reagálna az irányításra, mint a tavalyi. Ami viszont nagyon felidegesített, az a grafikus motor. A legerősebb négymagos AMD-m van, 1 gigás 5770es Radeonnal, 4 giga memóriával, ami egy erős közepes konfignak mondható. Ha Highra állítod a beállításokat, elkezd szaggatni a játék (nem néha, folyamatosan). Kilépsz, újra belépsz, folyamatosan fut(?). Átállítottam Mid-re, de még így is néha(mondjuk 10-ből 1-szer) beszaggat. Ez azért is érdekes, mert lefutattam a játék saját benchmark tesztjét, ami szerint a minimum FPS 58 (???). Csak reménykedem egy patchben. A Multi izgalmas, bár néha megszakad a kapcsolat a szerverrel, vagy a Steam szerverrel.