F1 2013 - Gentleman, start your engines!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Rengeteget változott az irányítás, és szerintem bõven a javára. A gumi kopást olyan jól sikerült szimulálni, mintha az idei év elsõ 4-5 futamát néznénk. Melbourn-ben a 4.kör végén már éreztem, hogy nehezebb irányítani, de ha akkor nem mentem ki, és az 5. körnek is neki indultam, nem tudtam befejezni a kört, anélkül, hogy ne vesztettem volna 7-8 helyet. Szerintem a fizika is javult.- Viszont amit nagyon hiányolok még mindig az, a normális törés... A másik ami negatívum, hogy irreális célokat tûz ki a csapat. Azért az elég meredek, hogy egy Sauberrel 1. helyen kell befejeznem a futamot, mert a csapat ezt követeli meg. Összességében viszont elégedett vagyok, jó kis szórakozás lesz ez most egy ideig 😊
Az egy dolog, hogy PC-s szemmel is szutyok a fizika (de legalább törött szánnyal is futamot lehet nyerni).
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
2008-ban az F1 2009-el debütált, ami elõször csak kézi konzolokra jelent meg.
A lényeg, hogy valahogy most jár le nekik és a kérdés, hogy ki kapja meg a jogokat.
Illetve ha valaki jobb gugli használó, lehet már meg is lelte és csak én nem találtam meg.
De azért idén volt áprilisi tréfaként az is, hogy az MS veszi meg...
Ha jók az emlékeim, akkor egy jó darabig a Sony birtokolta az F1 játék jogait és így nem az volt a gond, hogy nem vállalt fel senki ilyen játék készítését, hanem, nem volt lehetõségük rá.
Ezért is volt az F1 mint játék - ha jól tudom - PS "exkluzív" egy jó ideig.
Az F1 2012 irányításban egy nagy szar volt a 2011-hez képest. Nem kéne évente erõltetni, és akkor lehetne értékesebb a produktum. Nem a licenszek meg a többi marhaság teszi naggyá a játékot.
Ja, és Tibi, a "gentlemen, start your engines" az nem F1-es duma, kevered a dolgokat, nem?
www.adamexdesign.hu
Én, úgy tudom, Senna nem szerepel benne. Mivel mások vették meg a "jogokat", a játékban való szerepeltetésére.