levente68#429
Na, elérkeztünk a másik, illetve sokadik marhaságodhoz, az orvost játszod...
Azt, hogy te mennyire cserélnél velem, nem is kívánom megvitatni, aki ennyiből ezt el tudja dönteni, avval nehéz lenne vitázni.
" te probalod mindenaron bizonygatni, hogy mennyire jo donteseid voltak az eletben es mindent mennyire jol csinalsz"
Tipikus ferdítés. Amit én előadtam magamról, az arról szólt, hogy (legtöbbször) a készülékválasztásom szigorúan értelmi és nem pedig érzelmi alapon, hosszas mérlegelések után születik. Ez alól kivétel egyébként valóban volt, fegyvert (legális, mielőtt belekötsz) bár sokat olvastam utána és sokak véleményét hallgattam meg róla, valóban erősen érzelmi alapok mentén választottam
Így az, hogy nagyon jó döntés volt, csak később, a vele elért sportsikerek után lett egyértelmű, persze az is csak olyanok számára, akik hagyták magukat a tényekkel befolyásolni. A többiek, akik előítéletesek voltak egy számukra ismeretlen eszközzel szemben, buta marketingen okosodva, utána is hozzád hasonló kifogásokat kerestek. A különbség annyi, hogy az egy életben vívott vita volt, azonnali demonstrálási lehetőséggel, amit az én sikereimen túl az országos többszörös bajnok barátom mutatott be nekik, elmondva, hogy maga sem gondolta volna, hogy ezt fogja tapasztalni vele.
Maradjunk annyiban, hogy az apámtól örökölt tudásszomj és kíváncsiság eredményeképpen minden ilyesmi döntésem megfontolt módon történt és ezt az ismeretségi körömben sokan felismerve, tanácsot is kértek sokszor egyes technikai eszközük beszerzése előtt, amit legtöbbször meg is fogadtak és utólag is jónak ítéltek.
Elismerésre mindenki vágyik, bár ha valóban ismernél, tudnád, hogy azért én kevésbé vagyok erre áhítozó, mint a legtöbben.
Persze, ezt te, doktor úr, úgyis máshogy és hát természetesen jobban látod... ;o)
Egy biztos, hogy csodálatos a kitartásod ennyi rád bizonyított ökörség után, amivel még mindig próbálod a(jól megérdemelt) megbélyegzést levakarni magadról.
Fáradozásod semmilyen eredménnyel nem kecsegtet, de további sok erőt kívánok hozzá!