• levente68
    Én aztán nem fogok beégni, mert leszarom, milyen idézettel jössz, ami megint rád üt vissza.

Nem fogod megint elterelni a szót, ahogy szoktad!

Igen, azt nem tudtam, hogy a Dropbox szerencsétlen oprendszereteken így képes volt egy kicsit sem kielégitő, de legalább a jóindulatukat mutató kiskapu bevetésével enyhíteni a fos iOS baromságán.

De ez nem menti a te baromságodat, aki azt állítottad, feltölt, ugyanúgy nem voltál képben és csak ösztönözni kellett az amúgy is uralkodó hülye guglizhatnékodat, hogy bizonyítékot hozz a dologra. ;o)

Itt is égsz, hiszen nem egyből avval jöttél, hogy a pontos körülményeket leírd, azt csak a guglizásod után láttad te is.

Ebből ugyanúgy nem tudsz már kijönni, mint a többi baromságodból!

TiBi, a grafikai progi, a SJ aktívan részt vett az iPhone 5 tervezésében, az iOS multitaskja, a Dropbox háttérben feltölt, stb., stb...

Ezek mind a hülyeségeid mementói maradnak.

Benne vagy a pöcegödörben és minél jobban ficánkolsz, annál mélyebben, kisköcsög!

A kis szemüveged is csupa szar, és a vásárolt diplomáid már annyit se érnek, mint eddig, nem tudod a segged sem kitörölni velük!

Én innen befejeztem, maratál, aki voltál, semmi józan gondolkodást magáévá nem tevő Apple imádó pöcs, aki csak ferdít, félrefordít és hazudozik folyton.

Sokáig bírtam, de van ennél jobb időtöltésem is.

Na, pá, maradj sötét örökre és imádd a szart, ami a szádba csurog, éltesd a szánalmas iOS multitask-ot és utáld az összes Android-ost, de persze főleg a legutálnivalóbbat, a Samsung-ot, mert az van kitűzve a zászlódra.

Én ezt a szélmalomharcot feladom, legyen igazad, ha te úgy érzed, sajnállak...