levente68#235
A régi viták közé fog ez is bekerülni, te szánalmas gyökér, hát nem látod? Pontosan a hajlíthatatlan mellédumálásod miatt!
Ahogyan beégtél már sok témában, itt is ez a helyzet.
Először azt állítottad, hogy dehogynem tölt fel, aztán a Dropbox linket hoztad, ami pontosan arról ír, hogy az iOS korlátai miatt NEM TÖLT FEL, csak kis ideig és nevetséges módon el kell menned ingázni, hogy beindulhasson szerencsétlen újra egy kis ideig, így aztán, ha sok cuccod van, egész nap rohangálhatsz, vagy előtérben tarthatod a Dropbox-ot.
Tényleg nem érzed, mennyire hülye vagy és mennyire égeted saját magadat ezzel?
Pláne, hogy már többször kértem, lépj túl ezen az egy példán, mert már elfogadtuk a beismeréseteket az iOS korlátozott multitaskjával kapcsolatban!
Erre M2 meg nekiáll bemutatni, hogy mely módon nyújt némi lehetőséget az iOS, hogy a programozó elérhesse, hogy a programja, ne gyilkolódjon le, de mint láthatjuk, messze nem kínál korrekt lehetőséget még egy olyan közismert és elterjedt programnak sem, mint a Dropbox, emiatt kellett nekik az egyik olyan - Apple által a fos rendszerén nyitott - kiskaput alkalmaznia, amelyik egyébként nem is feléjük irányul!
De kérdem én, mi van akkor, ha ÉN szeretném azt, hogy valamelyik programom rezidens legyen? Android-on semmi, mert az a - szerintetek szar - rendszer ezt simán engedi.
Nem, nem marad az összes progi RAM-ban, de amelyik olyan, hogy érdemes rá, az nem kell, hogy külön rutinokat programozzon, mint pl. azt, hogy a Dropbox - aminek a GPS koordinátákhoz amúgy semmi köze nem lenne - kénytelen legyen azt figyelni.
Az is mennyire vicces, hogy eleinte azt ugatjátok, hogy DEEEE? REAL MULTITASK az iOS is, aztán jön, hogy nem is kell, mert a multitask szar és lezabálja az erőforrásokat, akksit és fagyást okoz, utána meg beismeritek, hogy korlátozott, de van, most meg azt bizonygatod megint, hogy nem korlátozott?
Ezek után ne legyen személyeskedés és káromkodás, mert az sérti akis diplomás lelkedet, majom?