• levente68
    De kíváncsi lennék, mit hozna ki az \'én\' Android-om kipróbálása révén e komoly szakértő...

A plusz funkciók tömkelegében el sem igazodna, a különböző tweak-ek nyomán a felismerhetetlenségig megváltozott felület(ek) hatására valószínűleg a vízbe kívánna fojtani ezen analógia mentén.

Nálam további e-mail és app store alkalmazásokat is találna, juj, mi lenne?
    Az nem gyárila telepített alkalmazások száma most nálam 263, körülbelül a fele annak, ami akkor van, ha azok is telepítésre, visszaállításra kerülnek, amiket csak ritkán használok.

Mi lenne szegénnyel, ha kamera alkalmazást kéne választania? Majdnem 20 arra alkalmas programom van.

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, az Android kezelhetetlen!

A Tasker, az AutomateIt segítségével olyan dolgokat tehetek meg egy érintéssel, vagy hangutasítással, amire az iOS esetén talán soha (ha ez a nagy Apple iOS evolúció ugyanilyen retard módon folytatódik) nem is lesz lehetőség.

De hogy ez nehezebb lenne nálam ettől, az maga a baromság, sokkal könnyebbek a dolgok egy személyre szabható rendszeren. Amit ÉN akarok, az van előtérbe tolva, és azt sokkal szabadabban és könnyebben, kevesebb pötyögéssel tehetem, ezt a szemléletet nem tudja megemészteni egy alamabuzi.