levente68#174
"iOS 7 (above) brings some (highly necessary) efficiency
features to the operating system. These additions results
in a slight increase of cognitive load over the previous
release, albeit not at a point where they risk overwhelming
even a casual users.
iOS 6 (below) is clearly the mobile operating system with
the lowest cognitive load footprint - the whole operating
environment fits into a few screens, and everything
important is accessible from the Home screen."
Így néz ki almaföldön egy független vélemény?
Hát ennél jobban nem csöpögne a saját marketing:
"the lowest cognitive load footprint - the whole operating
environment fits into a few screens"
Gratulálok, hát ezért vagytok ti ilyen hülyék, ezen a csöcsön lógva ópiumos tejet szopkodtok, bakker.
Az egész operációs környezet elfér néhány képernyőn, lol, ez ám a jó összefoglalás, de még igaz is, amire képes, azt ennyin meg lehet mutatni...
Nagyon jó!
"providing for instance two mail clients
and two app stores"
Ezért szarabb? Értem, hiszen Jobs hangoztatta a Bauhaus nyomán: a több kevesebb...
Csak hát, ez nem mindenre elég, mert ez a több tényleg több és aki nem akar tobb app store-t, hát nem használja, de hogy ez hátrány, bakker...
Független szakértőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő, megalol.
A Windows 8 még kevesebbet kínál, de ettől valahogy mégsem lesz jobb, hogy is van ez?
Android túlterheli a használóját azzal, hogy az arra alkalmas összes alkalmazást engedi használni akár ideiglenesen, akár alapértelmezetté választva?
Milyen csököttagyú az, akinek a szaros iOS módszer a jó, ahol egy link csakis Safari-ban jeleníthető meg és ha máson akarja böngészni, akkor másolhatja át a webcímet abba? Ahol valamit nem tud az ember azonnal avval az alkalmazással megosztani, küldeni, amelyikkel ő akarja?
Független szakértő marketing ítéletet hoz, lol
Személyre szabásban meg eme remekmű szerint épp egy kicsivel jobb csak az Android? Ajjaj, hát ezt még Apple vérfanok sem így gondolják, csak ki?
Hát a független szakértő, ujjuj...
"The combined results of the four different benchmarks and evaluations
give iOS 7 a clear advantage in terms of of overall user experience"