• Vaszilij Artyom
    #98
    Csak van egy olyan probléma, hogy minket "fejlett" civilizációt is bármikor kiírthat az utolsó emberig egy olyan vírus amire az ottani emberek már évezredek óta immunisak. Esélyünk nincs kifejleszteni ellenszert ha gyors lefolyású és sosem találkoztunk előtte vele.

    Minket is bármikor elpusztíthat egy természeti katasztrófa totálisan. Elég Japánra gondolni. Nem egy olyan brutális méterű sziget, ami ne süllyedhetne el egyik napról a másikra (volt már rá példa, hogy több százszor nagyobb sziget tűnt el egyik napról a másikra pár millió éve egy földrengés következtében). Szóval akkor a Japánok nem fejlett civilizáció? Vagy az Ausztrálok.. Ésatöbbi.

    Amazoni törzsek alultápláltak? Jó vicc. Köszönik szépen jól megvannak, és nem éheznek, mindaddig amíg mi nem basszuk szét az életterüket. Nem fejlődésképtelenek, csak összhangban maradtak a természettel. Elérték azt a fejlettségi szintet ami pont jó nekik is és a természetnek is. Nincs többre szükségük.

    Mik azok a rossz életkörülmények? Ami neked rossz az egy indiainak luxus. Ami egy Dél-Koreainak teljesen normális az neked luxus....