• MasterMason
  #44
  Hány magyar ember és helyszín van a bibliában? Egy sem. Akkor mi közünk nekünk a bibliához? Elmondom én neked.

  Amelyik népnek elvehetik a múltját, annak elvehetik a jövőjét is.

  Minden magyar keresztény tudja, mi történt jeruzsálemben 2000 évvel ezelőtt, de egyetlen magyar sem tudja, hogy merre jártunk a honfoglalás előtt.

  Az őseink még tudták, hogy honnan jöttünk. Fontos volt számukra. Annak köszönhetően veszett el a mi valódi múltunk, és éltünk aztán szolgaságban minden korban a kereszténység felvétele óta, hogy a magyar ember megtagadta ősei valódi kultúráját.

  Az örök élet ígéretével megvesztegetett pokollal beterrorizált keresztény ember futva egy hamis ígéret után, egy idegen nemzet rabszolgatartó kultúráját a kereszténységet ápolta és adta tovább a sajátja helyett. Emiatt gyökértelenné váltunk. Ma már hiába is keresik a saját valódi kultúrájukat a magyarok, már nem találják.

  Elveszett, talán örökre.

  A keresztény ember még ma is megtagadja pogányként megbélyegzett létezésében is meggyalázott őseit, a vért, megtagadja ősei valódi kultúráját, és tudtukon kívül idegen nemzet gyilkosainak a szolgálatában áll.

  Ezek a gyilkosok ezer éve pogányságra hivatkozva irtanak mindent ami magyar, ezer éve gyűlölve üldözik a kultúránkat, hogy a rabszolgaságra a kereszténységre cseréljék fel. Gyűlölve, pogányságra eretnekségre hivatkozva gyalázzák honfoglaló őseinket. Kiirtották felbecsülhetetlen kulturális emlékeinket, a múltunkat, a valódi történelmünket, és a kultúránkkal együtt kiirtották azokat a magyar embereket is, akik az ősi kultúrát ápolták volna inkább, az idegen nemzet által terjesztett kereszténységnek csúfolt ember és kultúra irtó rabszolgatartó métely helyett.

  A magyar ember mint az elmúlt ezer évben továbbra is ősei fennmaradásáért és a saját kultúrájáért küzd, hogy ki ne törölhessék végleg.

  Ez itt magyarország, nem jeruzsálem.

  Magyar vagyok, nem majom!