• MasterMason
    #37
    Nem baromság, a katolikus rabbik beterrorizálják a rabszolgaként tartott nemzetek fiait, már gyermekkorba kiölik belőlük a pénzzel való és racionális gondolkodás csiráját is, hogy jó kezes és kiszolgáltatott rabszolgák váljanak belőlük.

    Szerinted miért van kipa minden magas-rangú katolikus pap fején? Elmondom én neked mi a pálya. Amíg majd a te hamis vallási tanítással megmérgezett gyereked vergődik a rákényszerített hamis vallási tanítások hatásaitól, mesterséges gátlásoktól, szándékosan elültetett félelmektől, babonáktól. Addig a zsidó emberek gyerekei a racionális világnézet által megtalálhatják a helyüket a világban, kereshetik a válaszokat a tudományban és válhatnak sikeressé az üzleti életben is!

    Az egész újszövetség arról szól, hogy a katolikus rabbik a rabszolgákba elültetik már gyermekkorban a félelmet, hogy pokolba kerülnek ha a pénzzel foglalkoznak majd, persze azért csinálják ezt, mert a zsidók nem szeretnék, ha a gyerekeiknek konkurenciájuk lenne a pénzzel foglalkozó tevékenységek területén.

    :D