• Tetsuo
    #34
    Dehát ez baromság. Pont az ún. ateisták azok, akik muveletlenek. A vallásokról vitatkoznak úgy, hogy nem is ismerik azokat.
    Ma trendi szapulni a vallásokat, mindenféle konyvolvasás nélkul annak ellenére, hogy pont a liberalizmus hirdetné a toleranciát, de látjuk, hogy ez a tolerancia pont a liberalisoknál nem mukodik.
    Amit pl. most leírtal, az alapjaiban rossz. Rosszul ismered Jézus tortenetét is, másrészt pedig egyértelmu, hogy nem azért kérdezed, mert tudni akarod, hanem hogy kotekedhess.
    Az "érveid" annyira komolytalanok, hogy senki nem állna le veled ezen a szinten, mert akkor kezdhetnénk azzal, hogy akkor olvasd el a konyveket, amit egy altalános muveltegu embernek mar rég el kellett volna olvasni, pl. általában a szépirodalmat, a fobb filozófikus es vallásos muveket stb. Enélkul meg azt sem tudhatod, mi az, hogy kereszténység, vallás, Isten... szóval te és sokan mások, már az alapoknal eltévedtek és csak okoskodtok, kiemelve egy-egy szakaszt a Bibliából. Ez a legnagyobb korlátoltság.