• MasterMason
    #26
    Nektek hívőknek minden ökörség amit nem a gazdáitoktól hallottatok. De tudod mi az ökörség? Hogy a nőket egy férfi bordájából teremtették, az az ökörség, hogy létezik emberi nyelven beszélő kígyó, meg hogy kapásból minden ember bűnös mert egy valaha élt ember beleharapott valami gyümölcsbe amibe nem szabadott volna.

    S hogy lásd mennyire kegyelmes ez az úr, a valaha élt egyetlen bűntelen vérével és keresztáldozatával bocsátja meg a mi bűneinket.

    De mégis hát miféle igazságosság van abban, ha a bűnösök bűnéért az egyetlen valaha élt bűntelennek kell szenvednie? Tudod egy igazságos világban nem kérnek és nem is fogadnak el ártatlan áldozatot a bűnösök bűneinek feloldozásáért, miért?

    Mert égbekiáltó igazságtalanság!

    Egy igazságos világban mindenkinek a saját bűnéért kell felelnie, miért? Mert úgy igazságos, ha mindenki azért a bűnért felel amit elkövetett. Jézus nem válthatta meg senki bűnét szenvedéssel mert az igazságtalanság volna, aki pedig mégis elfogadja, hogy isten bűntelen fiának szenvedésével megváltható mások bűne az a bibliai értelemben vett barabást kiáltó zsidó, akinek a jutalma, hogy rabló bankárok és gyilkos politikusok vannak a feje felett!

    Mindörökké.