• MasterMason
    #226
    Szerintetek miféle igazságosság van abban, ha a bűnösök bűnéért egy bűntelen szenved? Soha nem jutott még eszetekbe, hogy feltegyétek a kérdést, hogy mennyire igazságtalan az a világ, amelyben a bűnösök feloldozásáért az egyetlen bűntelent áldozzák fel?! Tudod egy igazságos világban nem kérnek és nem is fogadnak el bűntelen áldozatot a bűnösök bűneinek feloldozásáért, hogy miért?

    Mert az égbekiáltó igazságtalanság!

    Egy igazságos világban mindenki a saját bűnéért felel. Miért? Mert az úgy igazságos, ha a bűn elkövetője felel a saját bűnéért. Aki pedig elfogadja, hogy a bűntelen keresztáldozatával és embertelen szenvedésével a bűnösök bűnét meg lehet váltani, az a bibliai értelemben vett Barabást kiáltó zsidó.

    Barabás rabló volt és gyilkos, és mivel a keresztény hívők Barabás bűneit oldozzák fel isten bűntelen fiának szenvedésével, így hát nem is maradt más ezeknek a Barabást kiáltó zsidóknak, minthogy rablók és gyilkosok vannak a fejük felett. Isten soha nem áldozna fel egy bűntelent (pláne nem a fiát) rablógyilkosok és egyéb bűnök feloldozásáért, isten világában ha létezne egészen biztosan a bűnösöknek kellene felelniük a bűneikért nem pedig egy bűntelennek.

    Nektek Barabást kiáltó zsidóknak "a hazugság és az ördög a ti atyátok" nem pedig az isten. A sátáán kínálja nektek a bűntelen szenvedését a bűneitek feloldozásáért! Miközben bibliai hazugságok tömkelegével mérgezi az elméteket.

    A keresztény emberekkel kiáltatnak még mai is Barabást Róma helytartójának, a rabszolgatartó császár, a pápa prelátusainak, és abban a pillanatban szabad prédává - zsidó rabszolgává válnak egy olyan világban, amelyben egy soha senki által nem látott lény és a rabszolgaság az úr.

    A pénz démonizálása és az azzal való foglalkozásokat bűnös tevékenységként való ábrázolás volt mindig is a biztosítéka annak, hogy a rabszolgáknak és gyermekeiknek bűnre való hivatkozással tilthassák ezeket a tevékenységeket.

    A keresztény hívők a Barabást kiáltó zsidók, jutalmuk pedig az, hogy minden korban rablók (bankárok) és gyilkosok (politikusok) vannak a fejük felett.