• MasterMason
    #15
    "Manapsag a penz van az imadat kozpontjaban, kimondhato, hogy amolyan "uj" istenseg"

    Pont ezért volt a vallás.

    A pénz démonizálása és az azzal való foglalkozásokat bűnös tevékenységként való ábrázolás volt mindig is a biztosítéka annak, hogy a rabszolgáknak bűnre való hivatkozással tilthassák ezeket a tevékenységeket.

    Az újszövetség a rabszolgák könyve.

    Az egyház által terrorral az emberekbe vert hamis tanítások a 10. generáció után elkezdtek beépülni a génjeinkbe és rossz tulajdonságokká váltak, azért nem tudnak az emberek a pénzel bánni, azért nincs hozzá igazán érzékük (és azért van másoknak) mert a pénzt eleve bűnös dologként kezelve nem racionális eszköz illetve pénzhasználatot tanultak az elődeink. Több tíz generáció nőtt fel a hazug tanításon, és a hosszan tartó hamis tanítással történő rosszindulatú génmódosításnak köszönhetően az egyik legfontosabb készséget vette el az egyház a pénz démonizálása által. Hiszékeny, mindent eltűrő, megbocsájtó, pénzhez nem értő rabszolgákat neveltek az emberekből az erőszakkal-terrorral rájuk kényszerített hamis vallási tanítással. Ennek köszönhetően egy embertelenül kegyetlen rabszolgatartó-kaszt minden korban és időben egyre csak gazdagszik, miközben fényűző körülmények között élve sanyargatják a rosszindulatú génmódosítástól védekezésre képtelen embercsoportokat.

    A hívő ember megvakított rabszolga - "fehér-néger", s mint a kutyákat úgy "idomították" őket, hogy minden korban jó kezes és kiszolgáltatott rabszolgák váljanak belőlük. Ehhez kellett a hamis vallási tanítás, rosszindulatú génmódosítás. A rabszolgaság ellen lázadó embereket a papok koncepciós perekben megölték, a szófogadó szolgalelkű hívők pedig eltartották rabszolgatartó uraikat. A numerus clausus latin szószerkezet, jelentése: zárt szám, eredeti tartalma és jelentése pedig nem más, mint a gazdaságban és tudományban részt vevő személyek korlátozása. A rabszolgatartó papi kaszt az uralkodó osztály számára kedvezően a rabszolgák gyermekkori hamis tanításával korlátozzák a gazdaságban és tudományos életben való részvételüket.