Te érzed annak, az lehet, de amit írtam, az csakis egy tárgyilagos szemlélet eredménye, ami tőled olyan messze áll, hogy elképesztő.
Miért magyarázol bele olyat, amiről szó sincs? Nem védem evvel Samsung-ot, éppen azt írom, hogy főgeci lassan már nem Apple lesz. Ez neked hiába esik szektatagként annyira rosszul és szeretnéd újfent mosdatni az imádott cégedet, nem fog menni.
Rosszul fordítottad le (gondolom, valami online fordítóval) a cikkben levő mondatot, ezért bemásoltam, hogy bárki kiröhöghessen, mennyire nem tudsz angolul.
Igen, a Samsung felkínálta a segítségét, te meg azt írtad, hogy nem.
"Samsung did offer to conduct an internal investigation, an offer the Judge dismissed as "insufficient.""
Erre a bíró szavait másolod ide, ami éppen arról szól, hogy NEM kell a segítsége, amit felkínált, illetve, hogy nem a Samsung kell, hogy ezt vizsgálja.
Én aztán tárgyilagosan értelmezek, leszarva, ki melyik céget szopkodná, baromarcúkám!
Te vagy akkora szar, hogy ahelyett, hogy elsunnyognál, miután a fordításban akkora hibát követtél el, amekkorát elég ritkán látni, hiszen éppen az ellenkező értelmet magyaráztad bele, van pofád visszajönni és további baromságokat firkálni. Aztán csodálkozol, hogy elhordalak minden szarnak...
"Ugyan nem embereletkrol van szo, de milliard dollarokrol..."
Te milyen hülyeségeket vagy képes összehordani, bakker, millárd dollárok ezen a szarságon aztán messze nem múlnak és mint már elmondtam, az a röhej, hogy olyan dolgok titkosak és rugóznak rajta egyesek, amik éppen nyilvánosak kellene, hogy legyenek.
Na, befejeztem veled, ilyen szar troll-lal teljesen értelmetlen vitázni, aki a Samsung gyűlöletében mindenkit Samsung pártinak állítana be, aki a koholt baromságaival, hazugságaival nem ért egyet, sőt meri Apple-t a szájára venni, sőt szidalmazni...
Ezek után arra kérlek, kurvára ne csodálkozz, hogy bármikor seggnek titulálnak, de én biztosan, mert aki ennyiszer, ennyi tárgyban beégett olyan aljas, hazug és elvtelen módon, ahogyan te működsz, az egy szar.