148
-
#108 Ez az, aztan amikor leforditottam neki, valami tukorforditasrol zagyvalt. :P
Szegenykemnek a wiki es a webfordito marad, de meg azokat is felreertelmezi,vagy felremagyarazza, akkora segg. :P -
Papichulo #107 te meg azt írtad, hogy megtagadta.
Hol irtam ilyet? Egesz pontosan ezt mondtam: "Miutan kiderult az egesz a Samsung meg csak nem is probalt segiteni az ugy kivizsgalasaban"
Melyet az elozo postomban ala is tamasztottam: "But Samsung has been uncooperative so far. According to the order "Samsung has elected not to provide the court with any sworn testimony from Dr. Ahn or anyone else at the meeting" and "also has failed to supply the court with any evidence at all regarding other uses of the Apple-Nokia license, or those of the other confidential licenses"
Ez lett volna a felreforditas? Ich don't think so... :)
A szemelyeskedes meg mindig a buta ember eszkoze. Foleg amikor erve egy darab sincs. -
levente68 #106 Szerintem teljesen elegendő az veled kapcsolatban, hogy félrefordítottad és azóta próbálod megmagyarázni vért hugyozva az erőlködéstől, fütyifej...
Ahogyan ezt sok agyatlanul idehányt baromságoddal tetted mindannyiszor úgy, hogy még volt pofád a másikat hülyének titulálni, miközben a te agymenésed az égbekiáltó tévedés, hazugság és félremagyarázás.
"Te azon emberek koze tartozol, akik ugy gondoljak, hogy ha sokszor kimondanak egy hulyeseget, akkor az attol igazza valik... rossz hirem van..."
Félreértésben vagy, mint mindig: hogy hülyeséget mondtál (ezredszer), az az igazság, sokszor leírnom azért felesleges, mert annak egy célja van, hogy TE FELISMERD. Ez viszont, mint most is látszik, esélytelen.
De azért leírom újra: Samsung felkínálta, hogy belső vizsgálatot tart, te meg azt írtad, hogy megtagadta.
Összegzés: ezredszer is hülye vagy.
Az adócsalás felemlegetését meg miért kevered mással, agyatlan? Ennyire szeretnéd, hogy igazad legyen? Sajnálom, eddig sem lett attól igazad, hogy csűrted-csavartad a dolgokat, most sem lesz.
Az, hogy Apple adót csal, az nem anti-Apple dolog, csököttagyúkám, az csakis színtiszta igazság, persze azt tudjuk, hogy az nálad egyenlő és nagyon fáj, de ettől még nem változik meg semmi.
Na, sírj a sarokban, hogy megint bántják a szektát! -
Papichulo #105 Neked annyi a referenciad, hogy meg ezt a cikket sem tudtad ertelmezni... -
#104 Ugy van ahogy irod, de ennek a belferegnek mondhatsz te barmit.
Az androidos titaniumnal is beegett mar, mert ott se tudta elolvasni az angol szoveget, aztan pont ellenkezo dolgokat allitott. :PPPPP
Eltudom kepzelni, ahoy erolkodik valami forditoprogrammal, hogy sorrendbe tegye az amugy is ertelmetlen jelentessel forditott szavakat. ;) -
Papichulo #103 Az angol tudása meg egyenesen vicces
Te azon emberek koze tartozol, akik ugy gondoljak, hogy ha sokszor kimondanak egy hulyeseget, akkor az attol igazza valik... rossz hirem van...
Mennyiben, te barom? Miért hazudsz már megint?
Peldaul adocsalas felemlegetese... abszolut nem volt relevans, de te az Apple-t tamadando es a Samsungot vedendo felhoztad.
a Samsung felkínálta a segítségét, te meg azt írtad, hogy nem.
Ja, mintha Escobarnak mondtak volna azt, hogy irjon tanulmanyt a kokain karos hatasarol... erre a mondta a biro a rokas hasonlatot...
De amugy ennyire akart segiteni a Samsung: "But Samsung has been uncooperative so far. According to the order "Samsung has elected not to provide the court with any sworn testimony from Dr. Ahn or anyone else at the meeting" and "also has failed to supply the court with any evidence at all regarding other uses of the Apple-Nokia license, or those of the other confidential licenses". [...] After three months, Samsung still doesn't answer some very basic questions."
Szerintem te fel sem fogod, hogy ez egy mennyire komoly ugy.
"The transcript confirms that there's "an analogous issue involving different information, overlapping but different information, at the ITC". [...] So there could be sanctions in federal court, sanctions by the ITC, possibly sanctions in non-U.S. courts in which material was used against the rules. This is a mess." - http://www.fosspatents.com/2013/10/apple-lawyer-on-samsung-scandal-im-old.html -
levente68 #102 Hát, sajna a Note 3 már kijött a régiókóddal, csak elbaxták és evvel szív pár ember, aminek szerintem és remélem nagy visszhangja lesz.
Ami nem lezárt ügy, az az, amit ez a félkegyelmű a Samsung gyűlöletétől hajtva itt citálgat félrefordítva, no meg a szintén gyűlölettől csöpögő cikk alján levő felsorolásban levők zöme.
De hát, hadd erőlködjön, én nem fogok belemenni, hogy hozzá hasonlóan én is kiguglizzam és ide citáljam a kedvenc gennyes cége 'jótéteményeit', hogy aztán szokásához híven egy apró részletét kiragadva, azon csámcsogva azt hihesse, hogy az egészet cáfolta. Megalol a kis srác valóban.
Az angol tudása meg egyenesen vicces, nem téveszt a drága, hanem egyenesen az ellenkezőjét sikerül magyarul mondania...
Környezete mennyire lehet elégedett egy ilyen alakkal...
De ennek még van pofája újra megjelenni, mintha nem égett volna fossá előtte (ezerszer). -
#101 Pontosan. Majd ha kijott akkor erdemes errol beszelni. Mint ahogy az Xboxnal sem lesz regiokod a kezdeti hirestelesekkel ellentetben.
Az engrish tudasarol meg ne beszeljunk, a gyereknek kb fingja nincs az angol nyelvhez, ezt mar szamtalanszor bebizonyitotta. -
levente68 #100 "anti-Apple"
Mennyiben, te barom? Miért hazudsz már megint?
Te érzed annak, az lehet, de amit írtam, az csakis egy tárgyilagos szemlélet eredménye, ami tőled olyan messze áll, hogy elképesztő.
Miért magyarázol bele olyat, amiről szó sincs? Nem védem evvel Samsung-ot, éppen azt írom, hogy főgeci lassan már nem Apple lesz. Ez neked hiába esik szektatagként annyira rosszul és szeretnéd újfent mosdatni az imádott cégedet, nem fog menni.
Rosszul fordítottad le (gondolom, valami online fordítóval) a cikkben levő mondatot, ezért bemásoltam, hogy bárki kiröhöghessen, mennyire nem tudsz angolul.
Igen, a Samsung felkínálta a segítségét, te meg azt írtad, hogy nem.
"Samsung did offer to conduct an internal investigation, an offer the Judge dismissed as "insufficient.""
Erre a bíró szavait másolod ide, ami éppen arról szól, hogy NEM kell a segítsége, amit felkínált, illetve, hogy nem a Samsung kell, hogy ezt vizsgálja.
Én aztán tárgyilagosan értelmezek, leszarva, ki melyik céget szopkodná, baromarcúkám!
Te vagy akkora szar, hogy ahelyett, hogy elsunnyognál, miután a fordításban akkora hibát követtél el, amekkorát elég ritkán látni, hiszen éppen az ellenkező értelmet magyaráztad bele, van pofád visszajönni és további baromságokat firkálni. Aztán csodálkozol, hogy elhordalak minden szarnak...
"Ugyan nem embereletkrol van szo, de milliard dollarokrol..."
Te milyen hülyeségeket vagy képes összehordani, bakker, millárd dollárok ezen a szarságon aztán messze nem múlnak és mint már elmondtam, az a röhej, hogy olyan dolgok titkosak és rugóznak rajta egyesek, amik éppen nyilvánosak kellene, hogy legyenek.
Na, befejeztem veled, ilyen szar troll-lal teljesen értelmetlen vitázni, aki a Samsung gyűlöletében mindenkit Samsung pártinak állítana be, aki a koholt baromságaival, hazugságaival nem ért egyet, sőt meri Apple-t a szájára venni, sőt szidalmazni...
Ezek után arra kérlek, kurvára ne csodálkozz, hogy bármikor seggnek titulálnak, de én biztosan, mert aki ennyiszer, ennyi tárgyban beégett olyan aljas, hazug és elvtelen módon, ahogyan te működsz, az egy szar. -
Papichulo #99 Miert erezted ugy, hogy megint egy pro-Samsung, anti-Apple hozzaszolassal kell kontributalnod? :)
Csakhogy, ez egy piti téma
Ugyan nem embereletkrol van szo, de milliard dollarokrol...
Samsung felkínálta a segítségét a nyomozásban
Melyre a biro valasza ez volt: "Rarely, is the fox permitted to investigate without supervision the disappearance of chickens at the henhouse."
Mindazonaltal erdekesen ertelmezed a tenyeket, az biztos... veletlen sem vedelmezed a Samsungot :) -
levente68 #98 Na, azért vigyázz!
Sok dolog van, ami még nem lezárt, pl. ez is, bár érthető a felháborodásod.
(A cikk alján levő felsorolás zöme sem lezárt ügy)
Csakhogy, ez egy piti téma, ráadásul nem igazán értem, mik annyira titkosak egy patent-szerződésben, aminek inkább teljesen nyilvánosnak kellene lenni? De ez legyen jogi huzavona, az emberek nagy részét ez nem fogja ám érdekelni.
A cikk, hozzád hasonlóan, csakis Samsung irányultságú, a kartellezésben elmarasztalt többiekről egy szó sincs. ok, Samsung a téma... ;)
Mindemellett egyetértHETünk abban, amit már párszor hangsúlyoztam: Samsung és Apple közé rövidesen kitehető az egyenlőségjel, ha az aljasság mértékét vizsgáljuk, de abban ne reménykedj, hogy egy átlag felhasználót e hír a Samsung utálók közé penderít, mert a vádlottak padján jó sok másik cég is helyet foglal időről időre és sokan nem tévesztik szem elől azt a kicsinyke tényt, hogy az USA legnagyobbjai közé tartozó vállalatot (erre legjobb példa Apple, de mára Google is) az USA-beli szervek kissé másképpen (értsd: elnézőbben) kezelnek. ;)
Te is tudod (ha be esetleg nem is vallod itt), hogy a kis adócsalások(melyek pár ország teljes költségvetésénél is nagyobb összegekre rúgnak...), melyek ismertté váltak mind Google, mind Apple esetén, kurvára durvábban üldözött dolgok lennének egy 'betolakodó' (igen, pl. Samsung) esetén.
Amúgy, én azt láttam a cikkben, hogy Samsung felkínálta a segítségét a nyomozásban, amire az volt a válasz, hogy nem elegendő, ragaszkodjunk a tényekhez, ha nem is sarkpontjai az ügynek!
"Samsung did offer to conduct an internal investigation, an offer the Judge dismissed as "insufficient."" -
Papichulo #97 Nos, ha mar a Samsungrol van szo... tudom, hogy itt senki sem kedveli oket, ezert a legujabb huzasuk is gondolom mindenkit fel fog haboritani :)
Az Apple altal a Samsung ugyvedeinek atadott bizalmas uzleti titkait a Nokiaval kotott szerzodeseirol, (melyek birosagi vedelem alatt alltak, hogy nem kerulhetnek ki a jogtanacsosok kezebol (Highly Confidential -- Attorney Eyes' Only))... feltoltottek egy Samsung belso FTP serverre, ahonnan a hozzaferessel rendelkezok szabadon letolthettek. Ezekutan a Samsung targyaloi visszaeltek ezekkel az adatokkal a Nokiaval folytatott megbeszeleseiken, mi tobb, nyiltan bevallottak, hogy tisztaban vannak a szerzodesek tartalmaval. Miutan kiderult az egesz a Samsung meg csak nem is probalt segiteni az ugy kivizsgalasaban, megprobalta eltusolni azt.
Szep ki tortenet, kulonosen szomoru, ahogy a biro osszefoglalta az ugyet: http://tech.fortune.cnn.com/2013/10/03/apple-samsung-sanctions-grewal/ -
zlatzky #96 Apro update, hogy meg vidamabb legyen a tortenet. Ma megerkezett a Note3-am. Franciaorszagban rendeltem meg, es vasaroltam, az Orange szolgaltatotol, prepaid formaban. A ceg munkatarsa a kovetkezot mondta, miutan felvetettem neki, hogy a dobozon ugyan nem talalhato a regiokodra utalo cimke, de lehet, hogy le van zarva: "ha le van zarva regiokoddal, csak hivja a kozonsegszolgalatot, ingyen feloldjak onnek.". Miutan tajekoztattam arrol, hogy a vasarlok tapasztalatai szerint ez egyaltalan nincs igy, azt felelte: "nem tudom, nekem ezt mondtak". Csodas. Mindenesetre nem gond, mar megjelentek az elso rootolt, regiokodmentes ROM-ok, holnap megy is fel ra egy. Garancia? Ugyan. Az ember nem evekre vasarol telefont manapsag, bar ez masik tortenet. -
levente68 #95 Nos, látom, magad sem érted, hogy miről is szól a cikk, mennyiben változtat a dolgokon és amit linkeltél, az csak a lényeg ismétlése, de semmiképpen nem adtad jelét, hogy felfogtad, hogy eme ármány messze nem szolgálja a tárgyilagosnak beállítani próbált Samsung utálatodat...
Nos, itt egy mélyebben marcangoló cikk, amelyik még jobban megmutatja a Note 3-ban található aljas húzást a benchmark-ok felismerésénk segítségével, de nicsak, milyen kis érdekességet is feltárnak:
"The ironic thing is that even with the benchmark booster disabled, the Note 3 still comes out faster than the G2 in this test. If the intent behind the boosting was simply to ensure that the Note 3 came out ahead in the benchmark race, it doesn't appear to have been necessary in the first place."
Segítek: miután sikerült a csaló vezérlést közömbösíteni, még mindig erősebb, mint az LG G2, tehát tulajdonképpen nem volt szükség a csalásra ahhoz, hogy első helyen végezzen a Note 3.
Természetesen ez nem menti Samut, meg egyik csaló céget sem, de mindenképp más színben tünteti fel Samsung-ot mint egy csaló mezőny egyik tagját, nem pedig egyetlen fifikást, ahogyan te szeretnéd beállítani.
Note 3’s benchmarking “adjustments” inflate scores by up to 20%
Természetesen nem kérem, hogy bocsáss meg Samukának és kezdd el szeretni, maradj meg te csak a régi, magában mormogó, gyűlölködő trollnak, abból a szerepből már nem tudsz hitelesen kilépni!
-
levente68 #94 Haha!
"Olyan szinten nem erdekel engem, hogy milyen "buzi" vagy, hogy soha nem is gondolok rad, nem hogy meg theoriakat is gyartsak errol."
Nem csak, hogy gondolsz rám (kár azt állítani, hogy nem gondolsz arra, akivel vitázol és akiről hülyeségeket állítasz...), hanem még le is írsz baromságokat.
Nem tudsz (mert nem akarsz) elrugaszkodni attól a buta megbélyegzéstől, hogy én elfogult lennék Samsung irányába, ahogyan ezt Vol Jin helyesen észrevételezte.
Amúgy, bár elég jó tanuló voltam mindig, a biológia ezek szerint nem kötött le eléggé, így meg kell kérdeznem: a rectum termékének van rectuma? Meglepne... -
Papichulo #93 akkor nem tudnál mindenáron Samsungbuziként gondolni rám
Olyan szinten nem erdekel engem, hogy milyen "buzi" vagy, hogy soha nem is gondolok rad, nem hogy meg theoriakat is gyartsak errol. Ezekkel a szemlyes kis onigazolo anekdotakkal sem ertem mit akarsz elerni... azt hiszed, hogy barmit is szamit nekem, hogy te mikor, mit vettel?! Itt csak az szamit, hogy mit tudsz bizonyitani, az anekdotalis tortenetekkel kitorolhetem a rectumomat...
Amugy sem ertem, hogy mit kene nekem a te regi hozzaszolasaid kozt keresgelnem?! Eleg beloled itt a jelenben is... mint mondtam, ha valamit bizonyitani akarsz, akkor tedd meg, de tolem nem varjal ilyesmit! -
levente68 #92 Ismét terelsz.
Nekem nem kell utána néznem, mert emlékszem.
Bizonyítanom sem kell, ez nem bíróság.
Ez egy fórum, ahol alapnak kellene lenni, hogy nem ilyen unfair módra vitázol és lapátolod a szart az egyikre kizárólag, szándékosan megfeledkezve az általad védett ügyes-bajos lépéseiről...
Téged minősít, hogy az egyiket támadod Steve atyához méltó elvakult és zsigeri eredetű dühvel, miközben a saját gerendát nemhogy nem veszed észre a saját céged szemében, de még le is tagadod... és ahogy csak lehet mismásolsz.
Téged gyötör, illetve inkább támogat a szemétkedésben a kis amnéziád... -
levente68 #91 "Nem varhatod mastol, hogy a te allaspontodat bizonyitsa. Ezt bizony neked kell megtenned..."
Haha, megint félrebeszélsz, seggarc!
Éppen arról van szó, hogy amikkel előjössz, azokat régen megmondtam előre, persze sokakkal együtt volt ez a véleményünk...
A lehetőségét kaptad meg, hogy a tárgyilagosságodat (ami nem létezik) bizonyítsd.
Nyilvánvaló volt, hogy ilyen válasszal jössz, ahelyett, hogy elismerd, hogy én - sokakkal együtt - régen megmondtam, hogy felemelkedése során rövidesen az Apple-t a Samsung fogja letaszítani az 'evil' trónról.
Persze, hogy nem fogod ezt elismerni, hiszen akkor nem tudnál mindenáron Samsungbuziként gondolni rám, pedig pár év alatt sokszor elmagyaráztam, annyira szopkodom én Samu-t, amennyire az engem... Ez ugyanúgy érvényes a többi cégre is, nem ragaszkodtam én Nokia-hoz, mikor már nem érdemelte meg és ugyanígy nem folytattam HTC gépek vételét, mikor világos lett, hogy rossz útra tévedtek.
Nem azért vettem LG monitort, mert nagyon elégedett voltam/vagyok a mindent tudó mikrohullámú sütőjükkel, nem azért vettem Samsung TV-t végül a kinézett Pana (nem baj, ha becézem a Panasonic-ot? :o) ) helyett, mert volt Samsung PDA-m, amit meg csak akkor vettem, amikor az arra érdemes volt. Sorolhatnám, hiába vagyok roppant elégedett a Logitech cuccaimmal, melyek minősége még nagyjából indokolja is a magasabb árat (amit persze nem mindig fizettem meg teljes mértékben, így akciósan vettem a G35-öt, ami rövidesen újra dupla annyiért volt kapható, de van olyan egerem is, ami nagyon komoly ugyan, de a teli 18 ezres árért nem vettem volna meg) a minőség, egyáltalán nem vagyok elfogult feléjük, pedig 6-7 prémium cuccukat használom.
Én nem vagyok hozzád hasonlóan elfogult és végletekig elvakult egyetlen cég felé sem. Nem hozom az izzadságszagú dumákat, hogy mosdassam a szektám cégét. Ennek eredményeképpen tudok és fogok akár zokszó nélkül más cég termékére váltani, amikor akarok, ahogyan ezt simán tettem már párszor. Ami nagyon fontos, továbbra sem a marketingnek bedőlve, hülye vezényszavak (reinvented pl. :o) ) hatására.
Sose mondd, hogy soha, lehetek én még Apple user is, Applebuzi nem, az más, talán érted a különbséget...
Egyelőre ez sajnos, igen, SAJNOS nem fenyeget, mert amit csinálnak, az az egész világon fanyalgást hoz az értelmesek arcára, ha el is ismerjük, vannak jó dolgok is Apple logo alatt. -
Papichulo #90 keress pár olyan hírt, ahol Apple-t (csak az elfogultságod okán a cég irányába kerül megint terítékre) jogerősen marasztalták el félrevezetés, hamis hirdetési eljárás, stb. miatt
Soha nem allitottam, hogy az Apple egy ma szuletett barany, viszont ha valamit bizonyitani akarsz, akkor - meg mindig - neked kell a tenyek utan nezned ;) -
levente68 #89 A kommentelők (gondolom a minden nyelvet magasról leszaró írásmódod által idehányt 'commentelok' azt szeretné jelenteni...) vásárlása című eposzra: kár, hogy figyelmen kívül hagyod, hogy ezt nem Samsung kezdeményezte és nyilvánvaló, hogy egy marketing cég idióta és valóban elítélhető húzása. Akkor is, ha Samsung szekerét tolná valóban.
Újabb feladat: keress pár olyan hírt, ahol Apple-t (csak az elfogultságod okán a cég irányába kerül megint terítékre) jogerősen marasztalták el félrevezetés, hamis hirdetési eljárás, stb. miatt és kötelezték korrekcióra, amit aztán szintén aljasul taktikázva tett csak meg... Volt pár, koma...
Aztán keress ilyet Samsung esetén is, majd vonj le következtetéseket. Nem, nem is várom, hogy az objektív és elfogulatlan legyen... tőled nem. -
Papichulo #88 linkeld azt a jó régi írásomat
Nem varhatod mastol, hogy a te allaspontodat bizonyitsa. Ezt bizony neked kell megtenned...
reagálj az Anandtech féle cikkre!
Kerlek: "With the exception of Apple and Motorola, literally every single OEM we’ve worked with ships (or has shipped) at least one device that runs this silly CPU optimization." :)
A szemelyeskedesre meg semmilyen mentseg nincs. Az kizarolag a szerzojet minositi... -
levente68 #87 Hiába beszélsz félre és ferdítesz megint, a lényegen semmit nem változtat.
Ha neked az Apple szó egyenlő az Applebuzi szóval, hát legyen igazad, faszkalap!
Ha meg továbbra is értetlenül állsz az előtt, hogy a trollkodásodra személyeskedés a reakció, hát sajnállak, menthetetlen vagy. Ez persze nem újkeletű megállapítás, csak ismét bebetonoztad a vélemény megalapozottságát
Nos, lépjünk túl ezen, no meg rajtad is, szardarab...
Nézzük, mit ír ide egy elfogultságtól mentes alak. Segítek, rólam van szó... ;o)
Egy hír, mely aztán egyrészt igazolja, hogy Samu
(ne zavarjon meg, a Samu ez esetben SEM a Sámuel becézése, sem pedig a Magyarországon anyakönyvezhető Samu keresztnév, ami a Sámuel-ből ered annak rövidítésével, hanem csakis a Samsung sokak által használt ’nick’-je...)
ezt a húzását ostobán és szarul vezette be, de ezt még tetézi avval, hogy a régebbi készülékekre is (S3, N2, stb.) ki fogja terjeszteni az Android 4.4 alapú Samsung készülékekre majdan érkező frissítésekkel. Figyelem, nem az Android, hanem a Samsung okolható ezért, ne keverjük a gyártó céget az operációs rendszerrel (megint…)!
Valóban szarjanak sünt (ahogyan te is, de te kétszer annyit ;o) ), mert ehhez igazán a cikkel egyezően szerintem sincs joguk. Félő, hogy valami magyar seggszülött politikus került a Samsung erről döntő pozíciójába. Vagy valami Applebuzi férkőzött oda belső ellenségként, esetleg pont te...
Véleményem szerint ez súlyos visszhanggal jár majd, akkor is, ha a hozzám hasonlókat nem fogja érinteni, hiszen nekem pl. egyetlen egyszer sem került hivatalos ROM frissítésnek egyetlen bit-je sem egyetlen készülékemre sem, ha a Samsung szervizben rákerült egyetlent nem számítjuk, ami így olyan félhivatalos azért számíthat, de azonnal a saját kézbe vett ROM-olásra késztetett.
Azóta egyszer volt telefonom Samsung dolgozó kezében, kevesebbet értett hozzá, mint én...
Fájdalmas volt látni a szenvedését.
De természetesen azok a felhasználók számítanak, akik jóhiszeműen és nem geek módjára szeretnék a pénzükért azt kapni, ami szerintük és szerintem is jár nekik.
Tehát a cikk: Galaxy Note 3 region lock is an issue after all, Android 4.4 update may lock older Galaxy handsets
Szóval, ha te nem is tudsz, mert nem akarsz tudni Apple aljasságairól, amik ettől még megtörténtek, íme a következő cég, amely a hatalom vélt, vagy valós birtokában túllő a józan ész és korrektség határain és pökhendiségével bicskát nyitogat saját kundschaft-jai zsebében.
Ha te annyira képben vagy az én állításaimmal, akkor, íme egy feladat:
keress, Tyutyukám és linkeld azt a jó régi írásomat, ahol megjósoltam, hogy Samu lesz a következő evil. Nem idén volt, sőt, nem is tavaly… ;)
Ezen felül majd (ha szeretnél a korrektség oltárán áldozni, amit persze kétlek, mert mindig távol állt tőled) reagálj az Anandtech féle cikkre!
Természetesen ne azt, hogy senkit nem ment az, ha más is aljas, mert ezt már sokszor hangoztattam, mikor (jajj, megint említem… :o) ) Apple aljasságát próbáltátok mosdatni!
Így ebben egyetértenénk, persze nektek Apple a kivétel, azt/őket lehet/kell így elvtelenül védeni…
A fizetésért mindent, ugye, koma?
-
Papichulo #86 Azert ugy latom a Samsung viszi a primet a benchmark csalasban... bar ok meg commenteloket is szoktak venni :)
A cikk a Note3-rol szolt. En ezzel kapcsolatban linkeltem relevans cikket, bar te ezt szemelyes sertesnek vetted. Amugy meg az Apple-rol meg gyanu sem alakult ki, hogy csalnanak benchmarkban ;)
ps: Apple szot te emlitetted eloszor, ahogy a szemelyeskedest is te kezdted. Nincs ebben semmi meglepo, ervek hianyaban mindig ide lyukadsz ki. -
levente68 #85 No és mit szólsz te ahhoz, hogy messze nem csak Samsung (vagy Samu, vagy A Samu, vagy A Samsung, lol...) sáros ebben, baromarcú?
They're (Almost) All Dirty: The State of Cheating in Android Benchmarks
by Anand Lal Shimpi & Brian Klug on October 2, 2013 12:30 PM EST
Mielőtt megint faszságokat írnál, ezt a csalást ugyanúgy megvetem, mint az Apple hazugságait, csalásait.
De jó, ha tudod, messze nem kizárólag a nektek evilként beállított Samsung csinálja ezt, hanem pl. az Apple pöcsét szopogató HTC és LG is.
Mindenki hazudik, csal, Apple persze azért még mindig élen jár, de van követője bőven...
-
levente68 #84 Amúgy, a vitát te tartottad fent, sőt generáltad az értetlenkedéseddel, majd kötözködéseddel.
Így nem véletlenül merülnek fel a dolgok, te kis provokátor troll...
Ugye? -
levente68 #83 Hát, a szó szerepelt valóban, csakhogy így: Applebuzi és kinek is szólt?...
Szánalmas a vergődésed, mint mindig... -
Papichulo #82 Azért csinálja, mert neki szüksége van egy apple-samu vitára a mindennapi gyönyörhöz
Vicces, megsem en hoztam fel eloszor az Apple-t... hanem levente68 :) -
M2 #81 Hülyeség van leírva a cikkben.
"A Samsung régiókóddal szállítja új okostelefonját, amely az első SIM-kártya aktiválásáig él."
Tehát megveszed, helyi SIM-kártyát beleteszed, kód kiütve, onnan kezdve minden régióban használhatod.
És nem igaz, hogy:
"Ez a gyakorlatban annyit jelentene, hogy a szigetországban megjelenő okostelefonok kizárólag az európai kontinensen használhatók..." -
levente68 #80 Ja, hát ez valóban úgy tűnik...
De hát annyit szidtam, hogy csak na...
Gondolom, az is kevés...
Mi lenne, ha védeném, ahogyan Apple-t szokták? -
Vol Jin #79 Azért csinálja, mert neki szüksége van egy apple-samu vitára a mindennapi gyönyörhöz, így neki nem tetszik, ha a samu egy hülyeségét kritizálod, ezért neki úgy kell csinálnia, mintha védelmeznéd, és akkor van kivel vitatkoznia. -
levente68 #78 Ha te tájékozottabbnak érzed magad, akkor minden rendben...
"Nyugodj meg, engem kevésbé lehet szívatnia egy cégnek,"...
Ezt neked írtam? Nem. Szóval...
Na, szép napot!
-
zlatzky #77 "Nyugodj meg, engem kevésbé lehet szívatnia egy cégnek, mint a hozzád hasonló agymosottakat!"... ?????? Ne haragudj, de ha ez nekem szolt, kedves Levente68, akkor a leghalvanyabb fogalmam sincs, hogy mirol beszelsz... De, amint kivettem a szavaidbol, ORBITALIS tevedesben vagy, talan azt hiszed, hogy "Applebuzi" vagyok, vagy nem is tudom... Akkor felvilagositalak. Az Apple ceggel a kovetkezo a kapcsolatom: valoban hasznaltam iPhone-t, de semmiteronek talaltam, (4. generacios), mellette mindig volt androidos keszulekem, az iPhone-tol igen hamar megszabadultam, Galaxy Note1-et, majd 2-t hasznaltam, illetve hasznalok jelenleg is, es megrendeltem a Note3-at. Apple iPod Touch-ot viszont az elso generaciotol az utolsoig hasznalok, mert az jo. Fogalmam sincs, mire celoztal az agymosottsaggal, hacsak nem azert jott elo, mert egyszeruen zavar, hogy a temaban tajekozottabbnak tunok, mint te. Sajnalom, mivel a heten elvileg megerkezik a Note3, igy jo alaposan utananeztem mindennek, ami vele kapcsolatos. -
levente68 #76 Ne a nem létező agyadat játszd, hanem légy tárgyilagos és jól tájékozott!
Amíg egyik sem teljesül, inkább ne bégess... -
levente68 #75 Mi beteges, te hülye?
Tulajdonnév elé nem teszünk névelőt, én még így tanultam. Nem személyeket különböztetünk így meg.
Ráadásul, ez nem diplomamunka, barom, hogy ebbe köss bele...
Főleg te ne, aki nem használ ékezetet, hiába kértük (igen, többen, többször), hogy tiszteljen már meg minket vele, ha már csak elfogult faszságokat fröcsög... -
Papichulo #74 Te hülye vagy, hol hivatkozom személyként rá?
Egy keresztnevet adtal a cegnek, amire raadasul hatarozott nevelo nelkul hivatkozol:
"nem vedem Samut" vs. "nem vedem A Samsungot"
Beteges... -
levente68 #73 Itt inkább te vagy a troll, semmi érdemi, csak ellenem firkálsz hülyeséget mindenképp szopkodva a barom tesódat...
Kár is válaszolnom neked, de csak hajrá! -
levente68 #72 Te hülye vagy, hol hivatkozom személyként rá?
Ez a baj, akárhány dolog miatt szidom, te még mindig nem fogod fel, hogy én aztán nem védem, alsó hangon leszarom, ahogy az engem, amúgy meg a szemétségeit utálom, ezt le is írtam. Nem tudsz kikecmeregni a sínre tett gondolkodásodból?
Pont te vagy az, aki Apple minden szemétségét körmöd szakadtáig véded, hol védem én Samsung-ot elvtelenül, barom? -
levente68 #71 Ez nem terelés?
Erről szól a cikk, erről irkáltunk eddig? Ugye, nem!
Hát akkor minek veted be a másik ágyúdat, csakis azért, hogy engem megpróbálj Samsung-buzinak beállítani, majom?
Ráadásul megint magadat beégetve, mert egy olyan dologgal támadsz, ami régi és mivel elég nagy a hasonlóság a két készülék között, természetesen öröklődött.
Mondjak jobbat? Az S3 volt eMMC bug-os és azt is örökölte a rá következő modell, a Note II. Ez eléggé felháborított engem is, te meg talán nem is tudsz róla, kispályás, guglizó barátom, almacsecsen lógva... -
M2 #70 Ez mennyire vicces! Már itt tartunk, hogy a mezei troll leszidja a normál hozzászólást, mert eltért a trollkodásától? :-))) -
Papichulo #69 de felhívnám a figyelmedet, hogy ez lassan ősi metódus Samsung-tól
A csalas es a vasarlok felrevezetese? Ja, az valoban :)
Nem tudom, írtam-e már, én nem védem Samut
Nem veded? Annyira elfogult vagy, hogy mar szemelykent hivatkozol ra! ;)