Beyond - Two Souls (Quantic Dream)
 • Hoz_Hun
  #340
  Érdekesség képen ezeken a helyeken abszolút máshogy alakul a sztori ha elrontod, vagy máskép döntesz. Legalább is amit eddig megtudtam, észrevettem. Extra Spoiler szóval csak azoknak, akik végigvitték
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  A Hajsza: Ezt gondolom már mindenki tudja, ha elkapnak a zsaruk, akkor az egész város rombolásos rész kimarad.
  A Parti: Ez egyszerű és csak döntés kérdése. Ha azt választjuk, hogy nem állunk bosszút, akkor a tinik terrorizálása és a ház felgyújtása is totál kimarad.
  A Sűrítő: Ha a fagyasztóba (vagy hol) elrontjuk a QTE-t akkor Jodie kirohan összeverve az épületből. Így az egész Sűrítő lezárása rész kimarad. A katonaság pedig felrobbantja az épületet.
  Nem olyan lány: Ez viszonylag fontos a későbbiekre nézve. Ha kifele elcsesszük a kiszökést akkor az egész bárban történtek kimaradnak. Továbbá ha a bárban vagyunk és megpróbálják megerőszakolni Jodiet (le lehet lépni előtte), akkor nincs szex Rayennel a randinál.
  A Randi: Az egész "szex" rész kimarad, ha randalírozunk Aidennel. Egyébként eljutnak az ágyig, de Jodie kihátrál, ha az előzőpontban említett traumatikus élménye volt.
  A Fekete Nap: A legvégén (kb ahol a generális feltűnik a ködben) elrontjuk a QTE-t akkor vége a játéknak anélkül, hogy bármelyik befejezésig eljutottunk volna. A sűrítő is nyitvamarad szóval mindenkinek lőtek.
  Megmenthető szereplők: Mindkét hajléktalan az égő házban, Paul gyógyítható a Navajo fejezetben. Norath nem kötelező megölni (ha még is megtesszük nincs Save All Trophy). A Fekete Napnál Cole menthető, ha visszamegyünk érte és Aidennel meggyógyítjuk. Ryan is megmarad, ha nem csesszük el a párbeszédet Nathan-nal.

  Nekem eddig ennyi tűnt fel. Ha valaki tud még valamit írja be.