Beyond - Two Souls (Quantic Dream)
  • Kongy
    Huh, gyerekek. Tegnap este a végére értem. Nagyon jó volt! Bizonyos szempontból, pl hangulatból, vagy döntésekből a Heavy Rain kerekedik felül, de ami ebben a játékban üdítő volt a HR sötét tónusához képest az a rendkívül változatos helyszínfelhozatal. Van itt sivatag, hóvihar, egyszerűen minden! A történet izgalmas, és érdekes kibogozni, hogy most akkor mi volt előbb, és később. Ráadásul a töltőképernyőn amúgy látjuk is a sorrendet ha elkavarodnánk. Eleinte így nézem, mondom nagyon dizájnos, hogy minden össze-vissza van, aztán barátnőm azt mondja: te ez nem a történet sorrendje, csak ugrál és azért jön ki előbb pl az utolsó, és később meg elölről oldódik fel egy emlék? :DD Na, igen így jöttem erre rá.. Amúgy kooperatív módban toltuk, és ő volt Aiden, szerintem az élményhez sokat nem tett hozzá, úgy is meg lehetett volna oldani, hogyha Aiden jön átadom a kontrollert. A színészi alakítások amúgy toppon voltak, tényleg látszik, hogy azért nem akárkik játszották a főszerepet :) Természetesen Willem Dafoe most se 100-as, de valahol ebben a játékban meg is érthető :)

És egy kicsit a befejezésről:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tetszett, hogy kerek azért a befejezés, de utal a folytatásra erősen, szóval mégis cliffhangerrel zárul a játék. Szerintetek lesz folytatás? Szerintem nagy rá az esély.