Beyond - Two Souls (Quantic Dream)
  • Hoz_Hun
    #263
    A sztorit illetően pont ez a véleményem nekem is. De hozzá teszem az egész játék lenyűgöz a vizuális élményéve, nem unatkozom egy percet sem. A fejezetek izgalmasak vagy érdekesek. De 5-6 óra játék után még valóban nem látom mire is megy ki a játék. Egyszerűen azt sem tudom, miért kell ide-oda ugrálni az időben, mert eddig semmi sem indokolja. Csak arra tudok gondolni, hogy azért darabolták szét, mert változatossá akarták tenni a játékot. Hisz ha belegondolok, hogy ha időrendben játszok vele, akkor gyakorlatilag mondjuk az első két órában csak egy 8 éves kislánnyal baktatok fel s alá, olyan "veszélyes" küldetéseket hajtok végre, mint a hógolyózás (szerintem sokan felállnának mellőle).

    Van egy chapter, ami nálam kicsit kilóg a sorból. Ott elgondolkodtam, hogy na ez minek bele. Mégpedig a hajléktalanos fejezet. Az összes többi fejezet valahogy passzolt az eseményláncba így úgy, de ez... mintha csak valami időkitöltő lenne. Szerencsére nem túl hosszú és azért nem untam szét rajta magam, csak valahogy kilóg a koncepcióból.
    (Van egy olyan érzésem, hogy ez inkább valami érzelmi labilitás bemutatására szolgált, a vívódó főhősnő kontrasztba kerül a társadalom szélén tengődő szerencsétlenekkel, ahol az élet szintén utat tör magának. Wow... hogy megfogalmaztam... :D lol, na mindegy, haha).