• bosco05 #42
    Ott van a tévedés köztem, meg köztetek, hogy bár igaz amit asgh írt nagyrészt, ha nem Jobs tette volna le ennek a modellnek az alapjait, szart sem érne az egész. Egyszerűen olyan hatással volt az emberekre mint senki más a technika világában. Szerintem ennek köszönheti a sikerét az Apple nem pedig az üzleti modelljének. Ennyit írtam, lehet félreérthető voltam, lehet durva, ez van, de szerintem ez egy egyemberes cég volt. Amikor Jobsot elküldték, majdnem a porral lett egyenlő az Apple, visszavették, felfuttatta, most már nem lehet feltámasztani... Aminek az alapjait ő letette, az van egy darabig, aztán szépen lassan széthullik minden... Technikailag nem tudom milyen újításokat hozott be, mert okostelefon előtte is volt már, meg utána is, ő is lopott tőle is loptak, szóval ez egy nagy háború, amelyben jelenleg nincs győztes. A vicces az, hogy ebben a harcban szerintem a Google lehetne a legjobb pozícióban, de mivel a saját oprendszerét effektíve felügyelet nélkül szórja szét a világban ezért egy nagy kavarodást generál az emberekben, mert nem hirdeti eléggé saját termékét a Nexust!