Hallgat az előrendelés számairól az Apple

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Könyv jöhetne! Imádok ekkora lúzerek történetein nevetni! :-D
bosco05
Szerintem az a legviccesebb, amikor az emberek a Samsungot beállítják egy rakás szarkupacnak (amivel még talán egyet is lehet érteni), ellenben az Apple cuccai azok dimenziókkal jobbak 😊 A szánalmas az az egészben, hogy a Samsung a legnagyobb beszállító és ugyanazt a kínai mocskot rakják mindkét gyártó termékeibe, tehát effektíve ugyanazt szarozza le az ember, amit egyben istenít... De már nevetni sem tudok ezen ennyi idõ után... Ez olyan mint amikor valaki az egekbe dícséri az Opelt és szarozza a Chevrolet autókat, közben meg rohadtul ugyanaz a kettõ 😄 A tudatlansággal ami ebben az országban van világokat lehetne betemetni...
bosco05
nekem tökmindegy hogy élsz az álomvilágodban vagy elismered a szent termék hibáit... engem az se érdekel, ha a szifonra születik a gyereked elhiheted 😊 egy biztos, hogy az Apple termékek se jobbak mint a többi, csak azt hiszed
Kimerithetetlen tapasztalati forras vagy brutalisan komoly es kiterjedt ismerettsegi korrel. Abszolut nem tartanek haszontantalannak egy temebavago konyvet a reszedrol, foleg ebben a kicsit jatekos, de megis melyirodalmi prezentacioban... a megfilmesitesre is latok eselyt 😊

bosco05
*20-at

Megjegyzem a Samsungot is épp akkora rakás sz*rnak tartom mint az Applet... Ugyanaz a kínai selejt mind.

A másik kedvencem az amikor az ezer éves Androidot mérik 20-ezres szamszunggal a háta mögött, a kétszázezres vadiúj ájfónhoz... A végeredmény: hûmekkoraszarazandroidomgwtf!

A Googlenek ott a Nexus... Azzal állítják fel a mércét, annak tiszta a szoftvere, nem nyúlkál bele a gyártó... Az iPhone tulajok nagy része nem tudja mi az, vagy ha tudja is élbõl mondja a szifonkomos baromságokat, ahelyett, hogy egyszer is a kezébe venné és megnézné... Én úgy állítom amit állítok, hogy fogtam mindent, próbáltam mindent huzamosabb ideig, végül arra jutottam, hogy ha okostelefont vesz az ember, akkor ahhoz vegyen netet is és használja ki... Nekem van twitterem, facebookom, blogolot, "hobbiújságírok", de amikor ezeket ûztem az okostelefonokon, ami elvileg erre való, a Motorolán kívül semmi nem bírta ki estig...

A kedvencem az amikor az ismerõsök jönnek ájfónnal meg a különbözõ samsungokkal stb.. de nincs rajta mobilnet! 😄 OMG! akkor minek a telefon? jön is a válasz, há csomóhelyenvanwifi! jeeee 😄 és kajak bemész egy mekibe fél "étterem" a wifin lóg... tiszta vicc...

A történet vége nálam az alább írt Nokia lett! Beleuntam az okostelefonosdiba, mert egyik készülék sem nyújt semmit, csak olyan mitha nyújtana... Nevetségesen hangzik, de facebookon chatelni ezzel az alap szarral is tudok, twitterezni, tumblr-ezni szintén, az emaileket is meg tudom nézni, igaz nem szép, nem gyors, de nem is merül le mire hazaérek, sõt a teljes nyaralást kibírta online...
bosco05
Nem érdekel, csak már sírógörcsöt kapok (nevetésbõl kifogytam), amikor a 60000000000000000. pedigazájfonjó embert látom! Párszor már megkaptam azt amiket ide soroltál, de nem érdekel. Ha akarnék 20 vehetnék most rögtön, de általában ezt sem szoktam elmondani, csak most elejét akarom venni a dolgoknak, mert már nagyon unalmas. Még mielõtt bárki nekem esne hogyakkornekedmidvan, egy Nokia Asha 206 Dual Sim nagyon boldog tulajdonosa vagyok. Ez nem volt mindig így, én is kipróbáltam az okostelefonokat, járt nálam iPhone (kölcsönbe), volt egy Motorolám, meg egy Samsungom. Gyakorlatilag mindent végignyomkodtam, de én nem találkoztam azokkal a csodákkal, amiket az iPhone felhasználók 100%-a tapasztal. Nálam megakadt az iPhone is, ha ténylegesen használtam reggeltõl estig akkor lemerült még mielõtt hazaértem volna, szóval kb a használhatatlan kategória volt számomra. A zeneszámaimat nem tudtam úgy elrendezni ahogy én akartam, csak úgy ahogy az iTunes megengedte, csilliárd szart kellett hozzá a gépre tenni, szóval na... 😊 Amiket meg írtam tapasztalatokat a környezetembõl egytõl egyig igaz. nem vagyok Samsung részvényes, hogy az iPhone ellen küzdjek, nem áll érdekemben, csak amíg egyesek egy telefont "életérzésbõl" vesznek, addig én használat céljából teszem ugyanezt 😊
Na asszem bedobtad az atomot Papiék arczába. 😊 Jön maj mingyár a köpködés, szegényezés. (Biztis nem tellik neki azér nem vesz ilyen jót.) 😊

往前看同志

bosco05
Akkor ne vedd komolyan, nem én vagyok az egyetlen aki ilyeneket tapasztalt, de ha nem akarod ne hidd el... Én konkrétan telibe szarom ki mennyi ájfónt vesz, csak azt rühellem mikor fényezve van, hogy ilyen tökéletes, meg olyan csúcs, miközben ugyanaz a kínai gagyi selejt szar mint a többi 😊
Lebilincselo... vannak milyen ilyen izgalmas torteneteid? Konyvben nem akarod kiadni? 😊

bosco05
Egyébként továbbra sem kérek a megmagyarázásokból, jártam több stúdióban is, ahol Mac volt, mert az sokkal jobb mint a hülye windóz, nagyjából mindegyik helyen mindennap összeszarta magát (gondolom persze, hogy az ottaniak nem értenek hozzá). Aztán volt tapasztalat, ismerõs vett macbookot (mert hülye), ugye ott megy a csak mûködik jelige... Kivéve ha nem telepítõ be, hopp összeszarta magát, vissza boltba, hopp ez tényleg nem jó itt egy másik... Azzal ugyanez, na a harmadik jó lett! Ámen! Prémium stuff! Másik haver vett ipod nano-t mikor bejött az országba kb az elsõk között. Hát olyan kéthetente vitte vissza cserére, egyszer csak megunta földhöz b*szta... Azóta is Apple mániás nagyjából az 5. iPhoneja van, abból 3 beszart, egy meg félig... Más... Ismerõssel elmentünk egy rendezvényre, meleg volt, hallod pittyeg egyet a telefonja (iPhone), kiírta gecc hogy melege van és kikapcsolt 😄 Fél napig nem tudta visszakapcsolni a puszta közepén... Más: voltam egy koncerten , utána sikerült a bandával fotózkodni, gondoltam az apple ultramegaHD-t csinál, ezért összeszedtem három iPhone os haveromat 4s, 4 volt kb mind, hogy lõjön már egy olyan képet amitõl tátva marad a száj a neten... készült vagy 20 kép, mind szar lett... Másik, kb minden iOS-es ismerõsöm panaszkodik, hogy milyen szar a tékom, milyen szar a vodafone, meg a telenor, merthogylefogymár azötszázmeganet! Megnéztem papíron valóban nem tölt nekik semmit a telefon, a háttérben azonban folyamatosan megy valami mindig, ezért minimális nethasználat mellett is nagyjából 2 hét alatt vége az 500 megának... Tudnám sorolni a példáimat reggelig, nem vagyok HATER sem DROIDFAN, de én Applet akkor se vennék ha az lenne az egyetlen..
bosco05
Rendszer szintû koncepció? Hardver realizálás? 😄 Ugyan már! Ugyanazt a kínai szart rakják a telefonjaikba mint bármelyik másik gyártó... Ezt a prémium minõségû baromságot se tudom ki találta ki... Nem fagy! Persze csodacucc 😊 Egy frászt, haver szervizes, minden hónapban zsákszámra állnak az Apple cuccok nálunk. Egyszerûen behájpolták a hülye dagadt amerikaiaknak azt hogy az alma jó aztán ennyi, végül ez itthonra is elért... Ezer példát tudnék mondani amikor Apple készülék a kezemben, vagy közvetlen ismerõsnél szarta össze magát, de úgysem hiszitek el, mert az ilyet nem csinál... mereztmondjaasztívdzsábsz... Nem állítom, hogy a Samsung jobb, de a Motorola viszont az 😄
Nyugi-nyugi, lesz majd dicsekvés. Ha meg annyira nagy számokat akartak volna, egyszerre indítják a világ minden országában...
"Az õ zsenialitása a semmi horror áron való eladásában rejlik 😊"

Így is lehet fogalmazni de egyszerûen mûködnek amit csináltak,az ios például gördülékenyen fút és nem fagy és gyors stabil ennyi.Senki más nem képes erre,hogy ilyet csináljon.SG4 -emrõl ez nem mondható el annyi ,hogy nem szaggat ,mert Stock androidot raktam rá de így is iszonyat förtelem az egész rendszer,fagyás,kompatibilitási problémák stb...
Pc sek,androidosok állandóan segítséget kérnek tõlem iphone-osok nem.
Ügyesen sikerült az összes keringõ téveszmét egyetlen hozzászólásba sûrítened, gratulálok.
Az apple a sikerét a rendszer szintû koncepciónak köszönheti, a hardver-szoftver-szolgáltatás egységes kezelésének. A "semmit horror áron adja el" hülyeség abból ered, hogy az apple a nyereségét a hardveren realizálja. Megtehetné, hogy a szoftvereit adja drágán (MS stratégia) vagy a szolgáltatásaihoz kötött reklámokból generálja a profitot (Google), vagy nagy tömegben, széles termékpalettával a minél olcsóbb hardverre fókuszál (Samsung), de teszi. Ettõl se nem jobb, se nem rosszabb a többinél, egyszerûen más üzleti modellt követ.
bosco05
Egyetértek azokkal, akik azt mondják, hogy Steve Jobs nélkül leszállóágban van az Apple... Steve egy akkor zseni volt, hogy nehéz, sõt lehetetlen pótolni. Az Apple elvegetál a munkájának maradványaiból egy darabig, majd atomjaira hullik szét... Mielõtt valaki belém kötne Jobsot marketing szakemberként tartom zseninek, a tehcnika világába újítást valójában nem hozott 😊 Az õ zsenialitása a semmi horror áron való eladásában rejlik 😊
Most végre a tõzsde is elkezdte követni ennek az agyonhájpolt terméknek az értékét. De ez számomra egyfajta önigazolás is, mivel véleményem szerint a büdösbácsival együtt süllyed a cég is. 😊
Amúgy meg marketing értéke volt ezeknek az adatoknak, azért is adták közre. Most már inkább hírértéke van. 😉

往前看同志

asysoft
Nem tudom, milyen elsõ hírekre gondolsz, de ha a bejelentés elõtti pletykákról, akkor ott volt szó mindenrõl, és emiatt sokan tényleg olcsó telefont vártak. Sokan már akkor mondták, hogy inkább olcsóbbról (azaz elõzõhöz képest relatív!) lesz szó, de ugye még ez sem jött be.

/*WTF?!*/

zola2000
"hogy az apple továbbra sem a magyar piachoz árazza a termékeit."

mintha az lett volna az elsõ hírekben, hogy kínában és a többi magyarországhoz hasonló fejlõdõ országokba szánják az 5c-t.

(bár, kína tényleg fejlõdõ (fõleg a tengerparti rész) magyarország meg visszafejlõdõ ország)

A

Te akkor is fikáztál, amíg emelkedett az értékük, most hirtelen miért lett olyan fontos a tõzsdei árfolyam?
Amúgy nem igazán értem, hogy ha régebben nem volt hírértéke, hogy mennyi iPhone kelt el elõvételben, most miért érdekes az, hogy az apple _még_ nem közölt elõzetes eladási adatokat.
Arra meg különösen kíváncsi leszek, hogy ha mégis hozza az új iPhone az elvárt eladási számokat, akkor a most aktív fikkerkommandó visszavonja-e az állításait.
Ami meg az 5C árát illeti: USA-ban szerzõdéssel 99USD, úgyhogy megint csak felhívnám a t. egybegyûltek figyelmét, hogy az apple továbbra sem a magyar piachoz árazza a termékeit.
Nem lepõdök ezen meg. Az 5C tényleg egy hulladék. Tiszta Nokia. Mûanyag is, rusnya is, színes is, Flat is... giccsparádé, arany áron.
Még egy gyengébb hardverrel, 80 ropiba elment volna, gyerekeknek, meg a csóró országokba, de ez... Ki az a barom, aki ezt megveszi, ennyiért?

A régi rendszer teljesen jó volt, nem tudom, hogy miért kellett szétbarmolni.
Az 5, meg az 5S mellé még betolták volna az 5C-t egy "olcsó" szifonként, és kész. Lehet nem lett volna akkora profit, de zsebpénznek elment volna, és hozzájárult volna a rendszer terjedéséhez, a piaci részesedés növeléséhez. Ezzel nem hogy nõni nem fog a piaci részesedésük, de jókorát fognak zuhanni.
Ki az, aki ezt a legót választja a megszokott Iphone minõség helyett?

Kezdem azt hinni, hogy itt valamilyen láthatatlan erõ kifejezetten azzal a célzattal mûködik, hogy pár év alatt a padlóra küldjék az Apple-t. Ekkorát nem hibázhatnának, és mégis...
Aki hallgat, az nem tud mivel dicsekedni...
Jakuza1
A tozsde nem szamit csak Papucsino blodsegei. 😛

Ezaz Papi! Védd a védhetetlent! 😊 Az semeddig se zavarjon, hogy a tõzsdén is esik az értékük. 😊

往前看同志

Vagy talan azert nem jelentettek be, mivel az 5s arusitasa csak most hetvegen fog kezdodni es nem akartak a konkurencianak tampontot adni, hogy az osszes elorendeles hany szazaleka az 5c. Majd ha mar lement az 5s launch is, akkor megmondjak, hogy osszesen hany iPhonet adtak el. Ez jo esellyel a jovo heten lesz.

Fõleg hogy az 5c az belsõre kb sima 5. Külsõre viszont gyengébb..
Mardel
Latszik mennyire 1 ember kore epult fel a brand.
Nelkule mar minden iztelen.
Nem lepodnek meg ha rovidesen az epl melyrepulesbe kezdene.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Ízléstelen giccsparádé ez a termék. Ha Steve ezt látná...

← ElőzőOldal 4 / 4