LookUsArts#982
Mine Craft multy player, letoltod akarhonnan es ugy jatszhatsz mintha eredeti lenne, csak "sakat skined" nem lehet...pff.
Minecraft/space engineers multy >> en nagyon orulok, hogy azert ezt is nyomatjak, mert mi a buli abba, ha epitek egy nagy hadi hajot ha nem lohetem vele szet a haverom pofajat?! Persze kell egy jo kozosseg, de itt mar latok egyet
ui: Eddig egyetlen SE nyilvanos multyplayer tapasztalatom: kerestem magamnak egy egesz jopofa aszteroidat, elkezdtem banyaszgatni/epitgetni az elso kis multyfunkcios hajomat, erre oda jott 2 gyerek az alap spawn banyaszhajoval, es elkezdtek mindent szet daralni, es flexel kergetni engem... space kalozkodni... kileptem es tobbet nem mentem vissza
de van megoldas erre (minecraftbol tanultam) >> elso belepes a szerverre, kivalasztasz egy iranyt, mesz 15-20 percet a semmibe, es ott kezdesz el epitkezni/erosodni, mire megtalalnak addig mar meglesz mindened hogy megvedd magad.
pl azon a SE szerveren is lattam arcot aki beasta magat egy aszteroidaba, es bejarathoz berakott egy gutling turetet...