Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Hű azta, ez nem semmi.
    Ha leállítod a forgást akkor is csinálja?
    Esetleg próbálj meg rászerelni egy összekötőt, meg az állomásra is egyet és amikor kilépsz, állítsd oda és rögzítsd. Macerás, de egy próbát megér.

Én nemrégiben elvesztettem a hegesztő hajómon egy hegesztőt és a környéken a hajtóműveket és girot. Fogalmam nincs, hogy mi történhetett, de ma vettem észre, hogy csak 5 hajtómű van a hajómon, pedig tuti, hogy 6-ot szereltem rá. Valamikor véletlen belemehettem és nem vettem észre, hogy összetörtek. Másra nem tudok gondolni. Igyekszem mindig belső nézetből és kamerákkal irányítani a hajót, hogy minél valósághűbb legyen.

Mióta bevezették, hogy a hajó irányítását befolyásolja a tömeg, a rakomány is, azóta előfordul, hogy míg a hajóval tudok szépen repülni, ha túl közel megyek az állomáshoz, akkor onnan már nem akar eltávolodni. Pedig nem érnek össze és gravitáció sincs. A megoldás, ha több hajtóművet szerelek rá vagy nagyokat.

Ha túltöltöm a reaktorokat (több a fogyasztás, mint ami a termelés), akkor az károsít valamit? Vagy csak nem működik minden 100%-on?