Space Engineers

Katt a képre
  • laci4321
    tom36: A kerekeket (Wheel) már próbáltad, a rotor + rá kerék kombó helyett? Beülsz a pilótafülkébe, nyomsz egy K-t és átállítod (kipipálod), hogy kerekeket irányítsa, és kiveszed a pipát a hajtóművek irányításából. Így a WASD gombokkal simán mehetsz előre és kormányozhatsz is, mint egy autót.
    A rotorok egy időben full bugosak voltak, az alsó és felső limitet sem voltak hajlandók betartani. Aztán még meg is jelentették a továbbfejlesztett rotorokat. (Bennük szállító cső.) Használhatatlan volt mindkettő. A rotorokon azóta sokat javítottak, de a továbbfejlesztett rotor még mindig bugos. (pl. a kisméretű továbbfejlesztett rotor tengelytől való távolságát nem tudod asszem -5 cm-nél kisebbre tenni, ha megpróbálod felrobban ) Az áramszállításhoz nem kell továbbfejlesztett. Ha esetleg azokat használnál, akkor cseréld ki. Ha a sima rotorokat használnál, akkor még annyi róluk, hogy kisméretű rotorok egy kicsit gyengék. A nagyméretűek betonstabilan tartanak.
    Ugyan így nagy mértékű stabilitást vesztesz, ha pistonokat használsz. Azokra is ráférne a tatarozás.

A lámpák engem is nagyon idegesítenek, kerestem is rájuk modokat anno :D
    Extreme lights
    Az a jó benne, hogy úgy ad fényt hogy nem égeti ki a retinád ha ránézel :) Én ezzel csináltam egy kivilágított űrdokkot, ahol vaksiskodás nélkül építhettem fel a Cutting Principle-t. Nagy és fekete hajó, kellett a fény. :D

LookUsArts: én is láttam igen a forráskódos bütykölést, de úgy vagyok vele inkább megvárom a hivatalosat, gondolom még nem véletlenül nem teszik elérhetővé.
    Az Empyrionban a bolygók nagyon kicsik, miután belépsz a légkörükbe. És laposak, nincs görbületük. Amikor belépsz a bolygó légkörébe, akkor olyan mintha egy új, független térképrészbe lépnél be. A rendszer gondolom úgy kezeli a bolygókat, mint egy különálló mini pályákat. Az SE hozzá képest sokkal királyabb lesz. És nem lenne nehéz beletenni pár új csúzlit :D De az élelmezésre való odafigyelés megfogott, nekem tetszik az ötlet. Meg hogy vannak olyan állatok amik támadnak

Milyen a Minecraft, hogy felesleges a multiplayere? (nem játszottam még vele sosem)

SUPERTRABI: g2a.com berakva a könyvjelzők közé. Köszi
    Utoljára szerkesztette: laci4321, 2015.09.14. 20:34:17