-
LookUsArts #967 Huh, orommel latom, hogy egyre tobbet irogatunk ide is 
Elottem hozzam szolokhoz
-Empyrion: Nagyon hasonlo mint a space engineers, csak ok sokkal inkabb a multyplayer eletelmenyre mentek ra, mintsem az epitgetesre+ ok nem sajat motort hasznalnak a jatekhoz hanem Unity 4-et ezert sokkal fixebb es stabilabb, lattam rola videokat, semmi nem szaggatot, meg hatalmas hajoknal sem, multyplayernel sem, vannak mar bolygok is, meg allatok es novenyek, sok fegyver, de cserebe sokkal csunyabb, es nincs benne olyan fizika sem mint a SE-ben
-Nem eredeti: En nem vetek meg ezert senkit, en is csak azota veszem meg a jatekokat amiota van munkam, amig suliba jartam addig en is inkabb a "viragbolti" verziokat hasznaltam >> ami neha nem ugy mukodik mint az eredeti
-bolygok: talaltam valamit amivel elmeletileg kilehet probalni a bolygokat (mert a forraskodban mar benne van, csak meg nem hivatalos ugye)
-G2A >> SOKKAL jobb mintha steamrol vennel dolgokat, kb mindent fel/negyed aron veszel es eddig nekem meg csak pozitiv tapasztalatom volt
-Nem ellenseges "be eledo hajok" (aki ezt forditotta...
) na, akkor lehet hogy a kreativ/survival beallitasod ossze kuszalodott, es ezert nem lonek,>> csinalj uj palyat. Vagy esetleg olyan verziot szedtel le, ahol meg ezek a random hajok meg baratsagosak voltak (mert regen meg nem kezdtek el szet agyuzni az any*dat is, hanem szepen komotosan hagytak hogy romma fosztogasd oket
-Koszonom szepen Laci, a kis/nagy hajo blokkos dolgot mar ismertem DEEEE ERRE a melyik blok airtight es hany iranybol, erre mar ezer eve vartam, nekem is volt mar egy ket hosszu ejszakam amig keresgeltem melyik nyamvadt oldal ereszt... altalaban azt csinaltam, hogy a nagyobb tereknel nagy elvalaszto falakat raktam, egy random air ventel, hogy mutassa, most van-e nyomas vagy nincs. De ezzel lehet hogy egyszerubb lesz, de azert azt mar eszrevettem, hogy altalanossagba veve, ha az adott blok teljesen kitolt egy kockat, akkor legzaro
-Ha ennyire sokat kezdunk lenni akar meg sajat szervert is lehet csinalni/keresni (majd ha lesz eletkepes multy)
Amugy a jatekot ha masert nem is de a multy-ert mindenkepp erdemes lesz majd megvenni (ha egyszer kesz lesz az is) HACSAK nem ez is olyan mint a minecraft, mert akkor tok folosleges