Space Engineers

Katt a képre
  • laci4321
    Nem, nem én írtam őket :D Az már tényleg durva lett volna :D
    Sajnos elég bonyolultnak is tűnik az a C++, sem időm sem ingerem nem volt még megtanulni. Inkább használom másokét, igazi zsenik munkáit, akik úgy írják meg őket, hogy a hülyék is tudják használni.

Most néhány videót is akarnék csatolni a hajóról, de technikai korlátokba ütközöm mindenhol. Ha a Bandicam működik (videorögzítő program) akkor nem látszik semmi sem az LCD kijelzőkön, pedig az a hajó egyik lényege, hogy interaktív!

Na mindegy, felvettem videót a forgó gyűrűkről, meg a távolsági harcról a nyomtatható rakétákkal, azokhoz nem kellenek LCD kijelzők. De aztán a videoszerkesztő (Avid Video Studio) program készít ki idegileg. Valamiért felgyorsul a videó és teljesen túlhalad a kép a hanghoz képest. Aztán valamikor (teljesen random) eszébe jut hogy "hoppá túlcsúsztam", úgyhogy addig lefagy a kép és bevárja a hangot. Miután bevárta, ugyan úgy pörög gyorsítva tovább a kép. Majd megint megfagy amíg a hangot bevárja. Most kipróbálok egy másik videoszerkesztőt, remélem nem fogom ennél is a falat fejelni :D

Ti nem futottatok bele ilyen problémába?
    LookUsArts: te milyen programokat használsz gameplay videók felvételére majd szerkesztésére?