Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Ma sikerült is kicsit összetörnöm. Kiszakadt pár kerék.
    Éppen vittem vissza a vízre.
    Aztán 1-2 kerék egyszer csak úgy elszállt.
    Majd az egész koceráj repült is egy kicsit.
    Nem tudom, hogy figyelted e az összsúlyt, ha nem, akkor less rá.
    20 m/s-nál elemelkedett a talajtól.
    Én nem is értem ezt a fizikát.
    480 tonnás járgánnyal is repesztek 180 km/h-val, terepen, majd jön egy kisebb bukkanó és már repülök is. Hozzáteszem, hogy 100-zal haladva is repülök.
    Azért egy autó összsúlya jellemzően 2 tonna körül van és 90-nél még mindig nem száll el a bukkanóknál sem.
    Ráadásul a videóban van egy rész, amikor úgy 38-ról (ez valahol 120 és 180 km/h között van) fa miatt egy pillanat alatt hátrafelé gurulok.

Az NFC-s bányászás nekem valahogy nem sikerült.
    Először kevés volt az energia, megoldottam.
    El is kezdte kiszedni az uránt, aztán megállt a folyamat. Azt írja, hogy bővítsem, csak nem tudom, hogy hova. És látom az ércet a közelben.

Építettem egy gyors hidrogénes támadó egységet és elmentem a piros jelhez. Igencsak problémás lett volna keréken megközelíteni.
    A nagyját szétlőttem, de a fránya automata célzórendszer mindenre célzott csak a 4 alig észrevehető gépágyúra nem.
    A hajómból nem maradt semmi, csak a BP.
    Úgyhogy elvittem a leszálló hajómat, a Picurt.
    Azzal megtaláltam a tornyokat és elintéztem. Majd még jól szétlődöztem a bázist.
    Bementem gyalog is, érdekes volt. Telepítettek bombát is. Szerencsére nem azonnal robbant, így volt időm odébb menni.
    Viszont az értékes dolgokat el is vitte.
    Jó móka volt.