Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Kipróbáltam a Pöttömöt a terepen. Némi bénázással, de sikerült kivinnem a tóról a domborzatra.
    Nem is lenne gond vele, de tele van minden fával, amik állandóan megállítják.
    Gondoltam, én naiv, hogy elviszem az ellenséges bázishoz és megnézem mit produkálnak a fegyverek. Csak 24 km....
    Első gond a fa volt.
    Fogtam a kis kocsit, ráraktam az elejére két flexet és elkezdtem az útból a fákat aprítani.
    De mondom, 24 km baromi messze van és nem ismerem a domborzatot.
    Így inkább neki indultam a Roverrel.
    Nem is kellett messze mennem, mindjárt szakadék.
    Egy baromi nagy kanyon fala állta utam.
    Szerencse, hogy van ez a jó hidrogén fogyasztásos mod, felröppentem a magasba megnézni, mégis mire számítsak.
    Hát a Pöttömöt erre nem kell hoznom, arra számíthatok.
    Így visszamentem és fúrtam vele egy adag kobaltot, mert az nem volt. Majd visszatolattam a Picurig.
    Azért kíváncsi voltam az ellenséges bázisra, így elindultam a Roverrel.
    Gondoltam a kanyonban csak eljutok arra. De megint tévedtem.
    Lefele az út sem volt egyenes, de szerencsére tud siklani a verda, így végül is lerepültem.
    Közben meg besötétedett. Hogy utálom a sötétet. Főleg ebben a játékban.
    Sok kocsikázás után elértem egy pontra, ahonnan nem láttam kiutat. Így megint felröppentem a sötét éjszakába.
    Esélytelen volt, hogy kijussak a kanyonból az ellenséges bázis felé, ami még mindig 14 km-re volt.
    Még kerülővel sem. Sőt, kerekes járművel semerről nem lehet megközelíteni. Legalábbis madártávlatból nagyon úgy tűnik.
    Így visszaindultam a sötétben a Picur felé. Azt még világosban láttam, hogy a kanyonból arrafelé lesz egy kiút.
    Némi keresgélés után meg is lett.
    Nem volt egyszerű felvinni a járgányt, de végül is hazavittem.