Space Engineers

Katt a képre
  • Rae Apofisz #7626
    Eredetileg videóra vettem egy kisérletem de túl hosszú lett
    Felemelkedtem pár méterre a földtől és adminból apránként elkezdtem megpakolni addig amig már le esett a földre a hajó. Aztán beállitottam egy kidobót és néztem a súlyt hogy mikor kezdek el emelkedni. A bp készitője 4,5 millió össz súlyt irt. Én 5 millio körülkezdetem el emelkedni.
    Elszúrtam mert kevés hydrogén volt a tartályokban. 5% al kezdtem el. Apránként ment a kidobó.Azt gondoltam ha elérem azt a határt hogy elkezd csökkenni a gravitáció már jobb lesz a helyzet. De tévedtem.Ezzel a határ értékkel amivel megbirtam kezdeni az emelkedést 5km ig tudtam emelkedni, ott megállt és elkezdett sülyedni. Kb 1000 méterenként megállt és kikellett dobnom a teherből. Végül már 3 millio kg-val megrekedtem 8ezer méteren. Kidobtam az összes súlyt, semmi nem volt a contérekben. Igy feltudtam menni 9ezer méterre, itt 0.75% gravitáció volt. 6ezernél kezdett el csökkeni. 2% hydrogénnel nem volt elég toló erö, nem birtam kimenni az űrbe, megrekedtem 9ezer méteren. Aztán gondoltam egyet és spawnoltam mégegy tök ugyanolyan hajót. Odamentem és rárögzitettem egyik talpát. A spawnoltnak tele volt a hydrogén tartálya. Szépen kitudtam vinni mindkettő hajót az űrbe. Ott ugy rögzitettem a kettöt egymáshoz hogy a talpaiknál. Na mondom megprobálok visszatérni a földre. Az oda ragasztott hajó szépen segitett a fékezésben. Nem is volt semmi gond,szépen letudtam ereszkedni a felszinig. Csak hát az alsó hajó hanyat fekve volt és mikor elengedtem lezuhant és összetört. Azt gondoltam talán ha háton fekszik akkor is megáll majd a levegőben és gyorsan áttudok menni hogy vissza forditsam,de nem jött be. Ismét tanultam egy dolgot. Nem csak a súly számit hanem a hydrogén mennyisége is. Hiába volt még pár csepp a tartályban nem volt meg a toló erő. :)