Akkor igencsak gyengusz a hajtóműkapacitása a hajónak.
Amekkora hajót szeretnél, azt nem fogja elbírni a játék. Az baromi nagy hajó volt.
Én anno csináltam egy rája szerűséget.
A test volt a fő hajó, ebben volt minden.
Ennek a végére csatlakozott rá a fúróhajó, úgy nézett ki, mint a farka.
Aztán elcsúnyítottam egy hatalmas nagy leszálló egységgel, ami nem állt másból, csak hidrogén tartályból és nagy hidrogén hajtóművekből. De 1,5G-s bolygóra tettem le minden gond nélkül. A leszálló egység is szerelhető volt.
Kis hajókkal adott esetben a tetejére tudtam leszállni. Ha nagyon akartam volna, akkor a farok részbe építhettem volna egy kis hangárt is. De az akkori szerver ezt nem igényelte.
Aztán voltak érdekességek is. Volt, hogy úgy bepörgött a hajó, azt sem tudtam, merre van a lent. Nagy nehezen sikerült megállítanom, de már nem tudom, mi volt vele.
Csináltam másik nagy hajót is. Nagyobb volt a rájánál. Ennek volt hely a belsejében is kis hajónak. De játszhatatlan lett a játék egy idő után. Egyesek akkora dolgokat beépítettek BP-ből, hogy meghasalt a szerver. Nem is szeretem, ha valaki nem képes saját fantáziából, élesben építeni, csak mások által legyártott BP-ket tud megcsinálni. Így hamar ki lehet nyírni a szervereket.
Emellett összekapcsolódási bugok is voltak. Néha elengedett a futómű. A konnektoroktól meghülyült a fizika, a hajók összekapcsolva elfogyasztottak minden energiát majd elkezdtek sodródni az űrben.
Egy biztos módja volt az összekapcsolásnak, a merge block.