Space Engineers

Katt a képre
  • laci4321
    Sziasztok :)

Ránéztem a GTXGaming (szerver biztosító) kezelőpanelre, egy üzenet fogadott hogy költözik a kezelőpanel, ami lassulásokat okozhat. Azt nem írta hogy ez magát a szervert is érinti-e, mindenesetre úgy sejtem ez okozta a hibát.

Volt egy ilyen kis mini update is a játékhoz, a grafika javult, így nálam pl. minden automatikusan medium-ra állítódott, de még így is szebben néznek ki a dolgok. Most már tényleg kezd egyre szebb lenni a játék :) A tükröződések elég jól néznek ki, a tiszta páncél blokkok konkrétan tükröződnek egy nagyon kicsit, az üveg felületeken meg szépen látszódik. Nem is tudom hogy tényleges update volt-e, mert nem látszik semmi a log-ban. Lehet csak egy ilyen központból indított rendszerüzenet, meg parancs, hogy a grafikát visszább állították. Akkor jelent meg amikor beléptem a játékba. Lehet ennek is van köze a lassuláshoz, bár tegnap is belépem, és ti előtte írtátok már.

Tesztelgette a szerót, most már úgy néz ki stabil, legalábbis a kilépésem előtti 30 percben már az volt.

De az elmúlt 3 napban elég durván megugrott a tárhelyhasználat a szerveren (ezelőtt 30%-ot se érte el SOHA, most meg 3 napja már 60-90% között mozog), ami szintén összevág kb. azzal amióta írjátok a hibát. Nem tudom egyelőre mi okozhatja, a költözésnek ehhez lehet valami köze vajon?

Van még egy valami: mentési bug van most a játékban, konkrétan nagyon lassan mentenek a szerverek, még az offline világok is. Amikor privát szervert futtattam a számítógépemen, akkor a mentés gomb eredménye konkrétan a játék lefagyása volt. A dedikált szervereket ez nem tudom hogy érinti.

Na mindegy, próbáljátok meg most, hátha jó, nekem már jó volt :)