Space Engineers

Katt a képre
  • Cserematyi
    #7316
    Nem kell foglalkozni vele, azt amiért hasznalnád, tökéletessen elvegzi barmilyen hardveren. A többi a te döntésed.

    Az asgard elfogása jobb/bal lentről a leg könnyebb, ha nem 14.5-es 50es oki, vagy belteri torony kerül az also fegyverzet helyére.

    A 4-4ezer kilométeres tavolsag szerintem nagyon kevés, mert egy jumpdrive-al el lehet ugrani egy kis hajóval, leteszel egy csillagkaput, és azon áthordasz mindent akarmelyik bolygóra vagy onnan a bázisodhoz. Elsőre jo ötletnek tűnt, de mostmar túl közelinek erzem. Azalien bolygo is mehetettvolna legalább 8-10000Km-re, a ravcore meg még egy kicsit meszebb.
    Masréstt javaslom még egy "naprendszer kialakitását, legalább 140ezer kilométerre, mert így a csillagkapuk is több értelmet nyernének. A 2 hét alatt kimaxoltam a thread cpu load-ot az epítmenyekkel. A nagy űrbázis ki is töröltem, mert mikor a közelébe mentem egy asgard hajóval, a pingem az egekbe szökött XDDD
    Jelenleg minden bolygon van egy kis csillagkapus állomásom, minden bolygó gravitációs mezelyen kivül ugrópontom, minden frakciónak ismerek legalább egy kereskedelmi bázisát. A következő kihívas ezek után, szamomra az lenne, ha el kéne jussak 140ezer kilómétert, és ott ujrakezdeni a bolygók meghodítását.

    A többi jatékossal való kereskedés meg nem lehetseges, mert csak most kezdenek kiérni az űrbe, esetleg át a holdra, es még az idegen bolygokon nem is gondolkoznak, mert a platinabanyászatba meg csak most fognak bele. Bar hydrogen hajtóművek és jumpdrive kombinaciojaval a teljes "naprendszer" bejarható.

    A safe zone epitése a fentebb említett "mindenki az elejen jár" dolog végett még felesleges.