Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    #7251
    Nem igazán műholdra gondoltam. Inkább úgy, hogy én is benne ülök, csak nem én vezetek. Viszont így tudok nézelődni akár kamerával, fegyverekkel.
    Az OKI mod-ot azért írtam mert az obszervatóriumos lézer lövöldéje 3200 méterig elvisz. Akkor gondolom érzékelnie is kell a dolgokat. Vagy, ha elkezd tüzelni valamerre, akkor ott lesz valami.
    A 2-4000 inkább csak egy kb. érték volt, igazán a 2000-2500 méter lenne a jó magasság. Ilyen magasságban minden hajtómű tud üzemelni, ami arra az égitestre alkalmas. Hidrogénben nem is gondolkodtam.
    A 4000 méter esetleg holdaknál lehet érdekes, de akkor tényleg csak a kamerás megfigyelés marad vagy, ha antennát látok. De ilyen magasságból még magamat sem találnám meg antenna alapján :)
    Az bőven elég lenne, ha szisztematikusan haladna a jármű. Én speciel spirális körpályára gondoltam. A spirálok közötti távolságot kellene még belőni.
    Mindenképp hosszú utazás lenne és kétséges, hogy talál valamit az ember, de egy próbát mindenképp megérne.
    És míg el nem felejtem, a hajók tudnak 400-zal is haladni, bár 200 fölé nem kívánnám a sebességet. De még egy 100-150-nel is megelégednék. Ez is rendesen meghajtaná a procit.