Space Engineers

Katt a képre
  • laci4321
    Úgy látom ismét lett egy kis élet a fórumon :D

Julian: én az "Easy Automation 2.0" szkriptet szoktam használni minden ilyesmi probléma megoldására :) Elég komplex problémákat meg lehet oldani vele, csak ki kell tanulni :D De jóformán minden "mozgatással" kapcsolatos dologra jó, kezdve az ajtók ki-be nyitogatásától bizonyos feltételek esetén, egésze olyanokig, hogy csak akkor forog a rotor, ha egy piston a felénél jobban ki van nyújtva, stb :D Minden blokknak állíthatod minden olyan tulajdonságát, ami a kontroll menüben is van, pl. lámpák színét is. És mindent pontos időzítéssel, a szkript a ms-ot használja alap időegységként, tehát egy 1000-es várakozás (delay 1000 sor) pontosan 1 másodperc várakozást jelent pl.

Én pélául egy megtervezett bányász hajómon egy kart mozgattam fel le vele, valamint az egész bányászhajó más színnel világított 3 fokozatban attól függően, hogy mennyi követ bányásztam már ki (mekkora a hajó össztömege). Nehogy túl nagy legyen a súly és lezuhanjak :) A 3. fokozatban automatikusan a drilleket is kikapcsolta :) (A szerveren levő Ravcorra terveztem azt a bányászhajót, így létfontosságú volt, hogy bizonyos tömeg esetén azonnal kikapcsoljanak a fúrók :D )