laci4321#7208
A szerverről biztonsági mentést igen csak akkor lehet készíteni, ha nincs senki fent. És le tudom stoppolni a szerót.
Na elmondom mi a helyzet a Monte Cristo kiszedésével :D
Amikor megnyitnám a 6. hó 30-i mentést, a játék időt kér a fájlformátum frissítésére. Mert hogy jött egy economic update.. Csakhogy a fájlformátum frissítés alatt azonnal törlődik is minden egyéb blokk az enyéimen kívül. Nem tudom miért, talán mert hogy azok megfelelnek a beállított törlési paramétereknek? Nem tudom :/
Mindenesetre így a játékon belül nem tudom az admin eszközökkel megkeresni a hajódat. Mert hogy addigra már törlődve van, mire betöltődik a játék.
Belenéztem a 06-30-ig Sandbox.sbc fájlba szövegszerkesztővel, és látom hogy ott van a hajód. Úgyhogy gondoltam megpróbálom megnyitni SeToolBox-szal, hogy azzal szedjem ki, és áttegyem egy másik világba, ahonnan lementhetem blueprint-ként a hajód, amit megosztok csak veled a Steam-en. Csakhogy a SeToolBox meg nem indul el valamiért a gépemen. Valami "Setoolbox.Interop.SpaceEngineersCore" inicializációja során kivételt vált ki. Ennyit ír. De hogy ez mi?? Elküldtem hibajelentést a SeToolBox fejlesztőinek, remélem megoldják hamar.
Megnézed, hogy nálad hajlandó-e elindulni??