Space Engineers

Katt a képre
  • RJoco
    Nyavajás lagolós vacak miatt elhagytam a kis harci madaram foglalás közben.

Kezdik elcseszni a játékot, de nagyon.

Az új update olyant hozott, mint a pénz. A pénzt össze tudod szedni a zöld szignálokból és gondolom az NPC hajók is tartalmaznak valamennyit, ha sikerül elkapni. De ilyen laggal esélytelen.
    Kezdetben 10k SC-t kapsz.
    Ahhoz, hogy a talált SC-t beváltsd, már meg kell venni a legújabb DLC, mert az tartalmazza az ATM-et.
    Enélkül tudsz kereskedni a 10k SC erejéig, persze kétféle adót is kell fizetned...
    És az árak minimuma fix. Ami azért a mai világban elég gáz.

Ehhez a biztonsági zóna generátorhoz 5 darab biztonsági zóna alkatrész kell. Darabját minimum 100k-ért tudod venni, az 5 darabnak 25k az össz adója azért, hogy te felrakod a keresést.
    Azt még nem tudom, hogy a játék hol fogja dobni, gondolom ritka és nehezen megszerezhető lesz.
    Van még pár dolog, amit nem tudom, hogy mire jó, ilyen pl. a Datamodul. Eddig nem kellett semmihez.
    A dekorációs pakk is kaphatott frissítést, mert többmindennel lehet kidekorálni a hajót.
    Igazán hasznos blokkal majdnem nem találkoztam.
    Van még 2 elem, ami elvileg a tatyóba való, de mégis építendő. Pedig nagyon hasznosak lennének. Lehet, hogy világ beállítás kérdése.