Nekem most lett elegem a játékból.
Nem tudom, hogy a szerver net kapcsolata vagy az enyém okozta a gondot, de egyszerűen nem megy. Az oldalak betöltésével nincs gondom, így gyanítom, hogy most nem az én netem volt a ludas.
Miközben a járművem a felszín alá bukott, még nem volt gond. Sikerült behúznom még a kéziféket, mielőtt megszakadt a kapcsolat.
Visszalépésnél ismét kapcsolati gond volt és hiányzott a járművem eleje, valamint a frissen épített fúró hajóm, ami oda volt rögzítve. 5-6 óra munka sutty a kukába...
Amúgy a terepen, ahol közlekedtem, semmilyen nagyobb akadály nem volt, ami így elintézhette volna a gépet.
Azt viszont nem értem, hogy miért a steam kommunikál a nagyvilággal a játék helyett.
Ez már nem az első eset, hogy kapcsolat szakadásnál a semmi megsebzi a járművemet.
Pár napja 100-zal hasítottam az űrben egyik kavicstól a másikig a fúró hajóval aranyat keresve. Természetesen csillapítás kikapcsolva és éppen ezért nem a kavicsot vettem célba, hanem a mellette lévő űrt.
A játék párszor már bezárta magát csak úgy, ezért is volt a biztonsági intézkedés.
Aztán egyik ilyen bezárás-visszalépés után lesérült a fúróhajó. Eltűnt pár hajtómű, más blokkok meg lángokban.
Mire visszaléptem a kavicson már túlrepültem egy kicsit és tényleg jól belőttem az irányt, biztos, hogy nem találtam el semmit.
Ezen kívül olyan is előfordult, hogy egy kis szilánkot nem tudtam lefúrni. Vannak aszteroidák, melyek körül vannak kisebb darabok. És azokból maradt egy kis szilánk. A hajót megfogta, a fúrók nem vitték.
@Yusukee01: Így, hogy vacakolt a kapcsolat, a világba lépésnél már kiírta, hogy 700ms a roundtrip, így volt időm körbenézni az űrben lebegve, míg beadta a tájat.