Space Engineers

Katt a képre
  • laci4321
    #6873
    Bocsi pár napig nem voltam elérhető, válaszoltam Julian.

    Persze, a szerver 2500 Ft/hó körül van (Euró).
    Először a ViLayer-en egy nagyteljesítményű szervert béreltem 8000 Ft/hó-ért.. De még csak elindítani sem lehetett a saját magad által feltöltött világokat, sem mod-okat berakni. Az a szolgáltató egy szar, a support pedig szintén az, gyakorlatilag semmit nem tesznek, semmit nem segítenek, nem is válaszolnak, bármit írsz. Rányomnak a "szerver újratelepítés" gombra. Ennyit tesznek.

    Másodjára nem akartam ekkora bakot lőni, így a legyolcsóbb szervert béreltem ki a GTX-től. Úgy voltam vele hogy majd bővítem ha beindul, és már laggolgat néha a játék.

    De teljesen felesleges nagyteljesítményű szervert bérelni. Hiába laggol néha a szeró, a szerver processzor terheltsége még SOHA nem ment 20% fölé. Egyszóval a játék egyszerűen úgy se használja ki a rendelkezésre álló erőforrásokat :/ :/ Még mindig nem képes rá :( De ez a 20% is egy max. érték, amit egyszer elért, amúgy 5% szokott lenni. Bár jelen pillanatban 10,5%, mert van 3 aktív játékos :)

    A szerverhez rendelt memória pedig 32 GB, de max. átlag 3,5 GB-ot használ fel ebből is a SE. A max. érték itt, amit valaha elért, az 3,8 GB volt

    A játékos szám ugyan így soha nem ment még 5 fölé. Ha valaha eléri a 8-at, akkor bővítem majd a slot számot, de egyenlőre erre sincs semmi szükség. :)