Space Engineers

Katt a képre
  • laci4321
    #6852
    Az ellenséges hajók random megjelennek bizonyos időközönként ;) Nem attól függ hogy találtál-e valamit.

    Én pl. a Holdon kezdtem és itt minden van az urániumon kívül. És való igaz hogy azt az űrben sem találtam körülötte. De ugyan úgy a "mélyűrben", messze bármilyen másik bolygótól szintén nem találtam sosem urániumot, de platinát igen, meg minden mást is.

    A teljes játék megjelenéses update óta a Marson, Alien-en, és azok holdjain nem jártam. De én pl. a Föld körül is repkedtem már órákat és ott se leltem urániumot sosem.

    Igazából soha sehol nem találtam urániumot 2-3 óra keresgélés után sem, szóval azért raktam be a szerverre a Ravcor bolygót. Ha uránium és platina hiányod van, javaslom azt a bolygót meglátogatni ;)

    Lehet építeni hajót platina nélkül. Hidrogén hajtóművekkel. Azokhoz nem kell platina, csak jég, mint üzemanyag (valamint O2/H2 generátor és Hidrogén tank). De addig simán jó, amíg nem találsz platinát. Igen, kell tervezned egy bányász hajót csak emiatt, de megéri. És kell találnod aranyat is, hogy meg tudd építeni a Jump Drive-ot, hogy a Ravcor-hoz tudj ugrani. De a hidrogén hajtóművel könnyen el tudod amúgy is hagyni a légkört, szóval már csak amiatt is megéri egy ilyen hajót készíteni.