laci4321#6781
Ezeken már túl vagyok, tényleg mindent megpróbáltam :D Nem lehetett úgy egyszerűen feltölteni a mod-ot, hogy jó legyen.
Úgyhogy kicsit csorbítottam rajta. Az volt a probléma szerintem, hogy nem megy valamiért a képfeltöltés.. A Steam könyvtáramba se tölthetek fel semmilyen képet, azt írja valami szerver rossz. Szóval megpróbáltam borítókép nélkül feltenni a modot és sikerült. Persze így nincs fő kép, csak akkor lehet képet látni ha az ember megnyitja.. :D Na mindegy, fent van legalább az a lényeg. Three Level Solar Energy
Azért akartam annyira felrakni, mert indítottam egy szerót, a saját elképzeléseim és mod listám szerint. Ha gondoljátok csatlakozzatok nyugodtan, bátran.
Mivel az update óta olyan rika az uránium a játékban, hogy több órányi keresés után sem találtam semmit, az update óta nem is láttam uránium ércet.. Úgyhogy betettem egy bolygót, a Ravcort (módosítottam 1.5G-re a gravitációt, hogy legyen benne kihívás :D ), amin sok uránium van. Így nem tűnik el a játékból a reaktor. És a random megjelenő hajókból és bázisokból is lehet amúgy szerezni - bár nem sokat.. Tettem be viszont egy napenergia panel mod-ot (az is én módosítottam), hogy ha az ember tud szerezni urániumot, akkor tud csinálni erősebb napelemeket. Amíg elér a Ravcor-ra, addig jól fog jönni. Meg persze az után is.