-
A munkagép jól teljesít. A futóművet egy kockával lejjebb tettem, így nagyobb lett a hasmagassága a járműnek. Simán ki tudtam menni vele egy enyhébb emelkedőn a mederből.
Apró hibája, hogy a 40m egy kicsit kevés. A komolyabb ércek lejjebb vannak.
De arra nagyon jó, hogy 40 métert lefúrok vele, majd lefuvarozom magam és onnan mégiscsak egyszerűbb a 20 métert megtenni kézivel :D
De most már van ezüstöm, nem gond a repülő fúróhajó megépítése sem.
Apró bugok azért vannak. A hegesztő nem áll le, ha kész a blokk vagy nincs alkatrész a blokkhoz.
A félkész blokkra nyomva nem írja ki, hogy mi hiányzik neki a folytatáshoz, nekiáll hegeszteni, de nem halad semmit (ha nincs nálad a kellő anyag).
Fúrásnál röpködnek a kavicsok. Jobb egérgombosnál is, de azokat nem tudod felvenni. Viszont útban vannak. Bal egérgombosnál is van törmelék, amit nem tudsz felvenni. Viszonylag rövid időn belül eltűnik, de azért zavaró kézi fúrásnál, mert olyan, mintha a karakter is megakadna benne.
Nem tudom, hogy a Star System sajátossága e, vagy az offline módé, de nálam megint nem látható az érclelő hely. Nincs sötétebb hely, mint ami szerveren eddig mindig volt. Mondjuk ez már régi világommal is így volt.
Egy felettébb érdekes dologba futottam bele az imént. Pont fúrás és fantom kavicsok közepette. Bezáródott a program és grafikai problémára panaszkodott. Konkrétan, hogy a videokártyám drivere leállt. A chrome is elvesztette az oldalakat.
Mondjuk a mai frissítést követően megint visszaállította medium-ra, én meg megint visszaállítottam high, hogy nehogymár ne bírja a drága kártyám. Úgy néz ki tényleg nehezen viseli. Kihasználtsága folyamatosan 99% és 70 fok. Gondolom mikor fúrkáltam, akkor még melegedhetett egy kicsit. Sajnos azt nem monitoroztam. A visszatöltésnél meg nem jártam annyit, hogy esetleg gondja legyen. Asszem visszaállítom mégiscsak mediumra.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2018.02.05. 21:57:33