laci4321#6521
Ha esetlen nem lenne róla parancsikon az asztalon, próbáld meg azt hogy kiraksz róla egyet. Nálam akkor ismerte fel az AMD programja.
Medium beállításokon játszogatok mostanság (bár már egy pár napja nem indítottam el), de azon nem jelentkezik ez a probléma.
Témaváltás:
Építettem egy hajót, nagyon jó dolgokkal. Igazi mindenes hajó. Arra építettem, hogy el lehessen hagyni vele a légkört, és tud lebegni hidrogén nélkül is (bár kell H2 ahhoz hogy el is hagyja), az űrben pedig gravitációs hajtóművel mozog. Egyszerre pedig egy nagyon jó kis harcihajó is (regenerálódó fegyverzettel és a nagyobb légköri hajtóműveket sem lehet kilőni, és van rajta 2 nagy rakétavetős automata forgó ágyú), és van feldolgozó kapacitása is. Mégis az egész ~2300 blokk körül mozog, tehát nem óriási! És szerintem még szép is :)
Összesen 6 szkript fut rajta: monitor vezérlő (Automatic LCDs 2), gravitációs hajtómű (JRGD), TIM, egy grafikus LCD kép vezérlő (instrument panel) és egy ami a nagy ágyúkat forgatja (Whip's automatic turret) és egy pajzsenergia kijelző szkript, mert használtam a pajzs modot. Bár az nem szükséges igazából. Csak a móka kedvéért :)
1.00 a szimulációs sebesség, mégis folyton meghalnak a szkriptek, állandóan újra kell indítgatni. A gravitációs hajtómű nélkül meg ugye nehéz az űrben sebességet változtatni... (Bár H2 égetéssel lehet.)
Csak hogy az aktív kijelzők is folyton meghalnak, az kiakaszt... Na mindegy. Megint letettem így a játékot..
A következő héten csütörtökön ha minden igaz egy nagy update jön, amin már 11 hete dolgoznak.. :D Kíváncsian várom mit fog hozni.