laci4321#6509
A napokban újra elővetem a játékot, singleplayer-ezni. Beraktam néhány modot: légellenállás, lézer welder - az NCF helyett, hogy kicsit nehezebb dolgom legyen (ez 8 blokk távolságra hegeszt egyenesen előre, és kész ennyit tud, meg van flex és fúrófej is hasonlóan), jelenjenek meg hajók a légkörben, színes ikonok, easy inventory.
Azt még eltűrtem, hogy rendszeresen manuálisan kellett törölgetni a roncsokat, mert a támadó hajók és földi járművek hagytak maguk után rendesen. De jó móka volt menekülni előlük, meg védelmet kiépíteni a bázisra. Az NCF hiányával is tök jól megbékéltem.
DE... hál isten az advanced motor most is bugos, vagyis nem továbbít semmi alkatrészt önmagán keresztül. Először ez kezdett idegesíteni, de azért még játszottam tovább. Csakhogy most már kb. 1 hét játék után ott tartok, hogy rendszeresen kifagy, és bezáródik a játék. 1-2 óránként meghal a cucc. Nem is folytatom már inkább tovább.
Szóval jelentem: még mindig bughalmaz..
Nem tudom a modok okozzák-e, vagy miért, de nem is érdekel, vannak modok amik nálam alapvetőek, mint pl. a színes ikonok, vagy az easy inventory, mert az alap játékból egyszerűen hiányoznak. Lézer cuccokat még csak nem is építettem, meg más modot sem használtam igazán.
Csak szerintem hiányzik a kereső funkció még mindig az összeszerelőkből?? Ha pl. csak egy giroszkóp vagy időzítő blokk, vagy csak 1-1 adott blokkhoz való alkatrészeket akarok legyártani, néha fél percbe is beletelik csak az, hogy kikeressem az adott blokkot a listából az összeszerelő ablakban.