A lenti Dromedár is csak térugrásra lenne képes főleg megpakolva:)így alapban terhelés nélkül is elég súlyos egyéniség lett.
Illetve a fordulásra is csak a nagyobb erejű gyroszkopnak köszönhető hogy egyáltalán kanyarodik.
Tényleg nem figyeltem meg de gondolom csak csökkent a súlya a feles kockának a felváltásával gondolom legalábbis fele a súlya mint egy egész kockának.
a dromedárba még be kell állítanom a világítást az ajtók használatát fel kell szerelnem a komputerszobát a legénységi szárnyat a fő irányító helységet szóval van még mit csinálni. tesztelnem kell hogy a hajó gondoláit képes vagyok e az irányító helységből rendesen vezérelni. mert azokat úgy csináltam meg hogy távvezérléssel külön hajóegységként funkcionáljon. illetve kíváncsi vagyok ha megtöltöm a konténereket mennyi lesz a hajó súlya ha egyáltalán hozzáadódik a konténerek tartalmának a súlya a hajóhoz.
Illetve kérdés a konténerekbe tehető tárgyaknak van e súlya és ha igen minek mennyi? gondolok itt arra ha egy rakat töltény teszek az egyikbe és fémércet a másikba melyiknek van nagyobb súlya?