-
Mer van :) És mert nincsenek bent az eredeti, gyári bolygók, és azoknak tudsz csak olyan beállítást betenni, hogy ne legyen urán. De nem az igazi ok :)Egyéni, egyedi bolygókat nem tudsz módosítani (legalábbis én csak a gyári bolygókat tudom) A szeró nem HC, csak H :). De nem az az oka.. :)
Rengeteg olyan szerver van, ahol 1x szorzók, gyári bolygók urán nélkül beállítás van. Modok is épülnek erre, pl arany-ezüst csak holdon, urán aszteroidán stb.) Nem akartam még egy iylen szerót magyar játékosoknak hisz ott van már susu-é és rengeteg külföldi szeró. Próbáltam egyedi rendszert megalkotni, kitalálni amin nem esik az öledbe minden, de nem is kell mittomén két héti, egy hónapig játszani ahhoz hogy kijuss az űrbe, de azért legyen kihívás a kezdés, meg keljen oldani pár dolgot. NE legyen NCF stb. Pl. az ércek nagy része 100-150 méteren van (arany-ezüst csak nagyon méllyen) és nem láthatóak a sötét foltok, ráadásul csak a hegyek kráterek környékén vannak, és ott em mindenütt. Ezért váalsztottam kezdő bolygónak a Nunataqu-t.
Nem magamnak készítettem a szerót, ott van HC-nek susu szerója, ott játszanék én is a legszívesebben, és akkor nem is kéne szerverekkel kínlódnom :). De lássuk be a többség nem a leg szélsőségesebb körülmények között akar játszani (bár azokon a legjobb). Olyan szervert szerettem volna ami kicsit érdekesebb az átlagnál, van benne nehézség is valamelyest, de módjával. Igazán nehéz szervernek ott van susu-szerója. Nem akartam neki sem konkurenciát állítani, sokat dolgozott a szerverével. Lefedi a magyar játékosok közül azokat akik hasonló szerveren akarnak játszani. Minek készítettem volna egy ugyanolyat ? Ugyanolyan nehézséggel ? Ha nem vágtam volna bele én is ott játszanék :), de már van két szeróm is ez van. Így neki is megvan a játékos bázisa, nekem is, nem is állítottam neki konkurenciát.. és így hál istennek mindnekinek van van miből választani.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.11.21. 07:50:45