Remekül alakulnak a dolgok. Az új szerón is volt már 5 fő online, közben megy a régi is, este gyakran 4-5 fővel. A simmel egyiken sincs gond jelenleg, remélem kitart a jó szerencse még egy ideig.
Hrd szerón egész jó kis kecóm van már, találtam vasat, nikkel,t, kobaltot, uránt. Tulajdonképpen minden adott ahhoz, hogy ki tudjak menni az űrbe majd idővel. A szétszedett kapszulában elég sok üveg volt, abból lett annyi szilicium, amiből építettem még pár napeleet. Napkövető scripttel szépen termelnek. A kis robogón található két kis reaktor összesen 1 MW-ot termel, ami nem keváés. HA konnektorral felcsatlakozok a bázisra, be tud segíteni ha lemerültek az aksik. Szal energia gond kipipálva. A rendszeresen érkező signalokban találtam pár jó szerszámot, igen sokat segítenek és mindig lebontom a reaktorokat, így már van kb. 30 reaktor elem. HA megvan a 100 lehet egy rendes reaktorom is akár, 15 MW-al. Az meg már mindenre elég a bázison.
Az űrbe hidrogénnal indulok majd, de beletelik még jó pár napba megépíteni a hajót, főleg hogy sűrű lesz a hét a munka miatt. Van a szerón már több játékos, szépen építenek, fejlődgetnek. Egyszer kértek csak segítséget, egy kis felderítő drón beragadt, nem tudta elhagyni a felszínt, ha elmozdult, visszaugrott midig a kezdő helyére, de azt meg tudtam oldani. Más gond/bug nem volt a szerón. Lekopogom, minden remekül működik.