Space Engineers

Katt a képre
  • Normen76
    "Az otthoni nézelődést kicsit csalás szagúnak tartom más játékosokkal szemben. Persze más játékosok lehetnek találékonyabbak, ügyesebbek és semmiről sem tudnak, így nem is fáj nekik. "

Te miről beszélsz ? Mégis hogy a csudába tudjam meg, hogy a moddolt bolygó rendben van-e, valóban vannak-e rajta ércek, és azok elérhetőek. A legtöbb bolygóhoz nem mellékelnek pontos információt, minimum száz felől meg kell néznem a dolgot, ellenőrizni, mielőtt beteszem a játékosoknak.. Ez hol csalás ?? Nem azt nézem, hogy ahol én leszáltam hol vannak az ércek, hanem azt, hogy vannak-e egyáltalán, az update nem tette-e tönkre a rendszert, játszható-e a rendszer. A kis detektor gyárilag 50 m. a nagy 150 m. +- egy kicsi. Kézi fúróval is addig látsz el (50m), a kis detektor nemcsak szerintem kevés, van rá közösségi összefogás és összefogás stb.. ne mrészletezem, ehhez most fáratd vagyok... beszarok rajtad.. csalás szagú... hát kurvára az ha próbálok ellenőrizni, letesztelni mindent amit beteszek. Így is sokszor nem az lesz a végeredmény.... inkább tartom csalásnak ha egy túlélő világban, nehéz körülmények között NCF-el, kivetítővel stb.. építgeti valaki más BP-jét, vagy épp amit kreatívban rakott össze százszor variálva :)

Hát jah, nem vagyunk egyformák az biztos :)

Az nem csalás, ha kreatívban építesz és azt szereled össze NCF-el ?
    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2017.11.19. 01:47:45